}

21 Σεπτεμβρίου, 2016

Οι ΕΔ σε κρίση: Χαμηλές διαθεσιμότητες, με το ζόρι εκπαιδευτική δραστηριότητα και... ο Θεός να βάλει το χέρι του

ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ F-15 ΚΑΙ KIOWA


Μπορεί να είναι ακόμη νωρίς για να βγουν συμπεράσματα για το τι έφταιξε και έπεσε το επιθετικό ελικόπτερο Apache AH-64D χθες στη Χαλκιδική. Αν πρόκειται δηλαδή για κάποιο μηχανικό πρόβλημα ή ανθρώπινο λάθος. Το ατύχημα ωστόσο αναδεικνύει και πάλι τα σοβαρά προβλήματα που έχουν προκαλέσει στη στρατιωτική μηχανή οι συνεχείς περικοπές στις αμυντικές δαπάνες που επιβάλλονται με τα μνημόνια.

Ήταν κάποτε μια παρέα φίλων του ΠΑΣΟΚ και τώρα...

Πρώτος ο εργολάβος Καλογρίτσας, δημιούργημα του ΠΑΣΟΚ, φίλος του Άκη και του Γιαννόπουλου.

Δεύτερος ο κουμπάρος του Καλογρίτσα εργολαβομηχανικός Σπίρτζης, πρόεδρος του ΤΕΕ με την ΠΑΣΚΕ.

Τρίτος ο δικηγόρος Ματζουράνης, προφυλακισμένος για το σκάνδαλο Κοσκωτά,

ΣΤΟ ΚΑΪΡΟ Ο Π.ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΘΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ - Σε στρατιωτική συμμαχία μετατρέπεται η στρατηγική συνεργασία Ελλάδας και ΑιγύπτουΜε τις πληροφορίες για υπογραφή της συμφωνίας οριοθέτησης των ΑΟΖ μεταξύ Ελλάδας και Αιγύπτου το επόμενο διάστημα να εντείνονται ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος ταξιδεύει σήμερα στο Κάιρο όπου θα συναντηθεί με τον ομόλογο του.
αΑ

Αυτοί μας κυβερνούν ... Ο «νεκρός» του ...Καμμένου αναστήθηκε... (βίντεο) - Τα σχόλια δικά σας!!!

Αυτό του είπε ο στρατηγός. Ότι τα διακριτικά των καταδρομέων, των ΟΥΚ, και τις πουλάδες για να τις φοράς πρέπει και να τα τιμάς. Αλλά που να καταλάβει ο νεοκομμουνιστης που πήρε τα χούγια των Συριζαίων. Συκοφαντία, λάσπη , ψέμα ...  . Αλλά και ο αρχηγός του ΓΕΣ. Να μην υπερασπίσει τον συμμαθητή του ...! O tempora o mores...

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ