}

17 Οκτωβρίου, 2016

Ερντογάν μαινόμενος “παίρνει” Θράκη,Κύπρο! Απίστευτα προκλητικές δηλώσεις

«Η Τουρκία δεν είναι μόνο η Τουρκία», σύμφωνα με τον Ερντογάν, ο οποίος με αφορμή την υπόθεση της Μουσούλης είπε πως η Τουρκία «εκτός από τα 79 εκατομμύρια των πολιτών της, φέρει ευθύνη και απέναντι στα εκατοντάδες εκατομμύρια αδέλφια μας στη γεωγραφική περιοχή με την οποία μας συνδέουν ιστορικοί και πολιτισμικοί δεσμοί».

Συγκλονιστικό βίντεο με αερομαχίες της ΠΑ: Ο πόλεμος «εκεί πάνω» - Hellenic Airforce Dogfight

Θα πρέπει να το ζήσεις για να καταλάβεις τι γίνεται "εκεί πάνω". Από τις ακτές της Θράκης μέχρι τις εσχατιές του ελληνικού FIR στα βάθη της Ανατολικής Μεσογείου, όταν τα F-16 ή τα "Terminator" με τα κόκκινα διακριτικά μπαίνουν στο "χωράφι μας".

Τέρμα το κόμμα, ζήτω ο νέος Ανδρέας

Αναρωτιέται κανείς στα σοβαρά τι το θέλει το συνέδριο ένα πασοκικό κόμμα σαν τον ΣΥΡΙΖΑ αφού η εξουσία και οι επιλογές ξεκινούν από τον αρχηγό και τελειώνουν στον αρχηγό. Αυτός με το στενό του κύκλο προτείνει την πολιτική, αυτός αποφασίζει για τα πρόσωπα, αυτός αποφασίζει και για την πολιτική. Κι όταν αμφισβητείται, ζητάει και αλλάζει υπέρ του η αμφισβήτηση! Σε Συνέδριο!

ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΡΩΣΙΑΣ, ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ


Ο συντονισμός των δορυφορικών δικτύων των τριών χωρών, καθώς και η επέκταση της συνεργασίας στο πεδίο των δορυφορικών επικοινωνιών, αποτέλεσαν την ατζέντα της προγραμματισμένης διάσκεψης των αποστολών Ελλάδας, Κύπρου και Ρωσίας χθες και σήμερα στη Μόσχα, με συντονιστή τη Γενική Γραμματεία Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων με επικεφαλής τον Γενικό Γραμματέα Βασίλη Μαγκλάρα.

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΑΟΖ του Σάββα Καλεντερίδη

Γιατί η κυβέρνηση της Μεγαλονήσου κρατάει πλέον στα χέρια της ισχυρά χαρτιά.
Η κατάσταση στη Συρία, αντί να εξομαλυνθεί -όπως εσφαλμένως είχαμε προβλέψει από αυτήν εδώ τη στήλη-, εκτραχύνεται, κυρίως όσον αφορά το επίπεδο συνεννόησης μεταξύ Ρωσίας και ΗΠΑ.

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ