}

30 Σεπτεμβρίου, 2016

Αποκάλυψη: Γιατί ο Ρ.Τ.Ερντογάν παρέτεινε την κατάσταση εκτάκτου ανάγκης για ένα χρόνο; Εξαιρετικά κρίσιμοι οι επόμενοι μήνες… – Σε αυξημένη επιφυλακή οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις

Ο Πρόεδρος της Τουρκίας δήλωσε  ότι η κατάσταση των τριών μηνών έκτακτης ανάγκης που κηρύχθηκε μετά το αποτυχημένο πραξικόπημα της  15ης Ιουλίου,  θα επεκταθεί για μεγάλο χρονικό διάστημα, αναφέρει ο τουρκικός τύπος .
Τονίζουμε ότι ένα κράτος που έχει κηρύξει  «κατάσταση εκτάκτου ανάγκης» σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα,  έχει σε πλήρη ετοιμότητα ολόκληρο τον κρατικό μηχανισμό του  και φυσικά τις ένοπλες δυνάμεις του, δια πάν ενδεχόμενο.

Η Συνθήκη της Λωζάνης και ο χαλίφης Ερντογάν

Του Λεωνίδα Κουμάκη

Και ξαφνικά σεισμός: Ο ψευτο-χαλίφης Ερντογάν δήλωσε πως δεν του αρέσει πλέον η Συνθήκη της Λωζάνης. Γιατί η Τουρκία «ζημιώθηκε από την συμφωνία του 1923», γιατί «μας ανάγκασαν να δεχθούμε τη Συνθήκη της Λωζάνης» και γιατί «Παραχωρήσαμε τα νησιά μας» (εννοεί τα Ελληνικά νησιά του Αιγαίου). Έτσι απλά.

Ελληνική «επανάσταση» στα συστήματα επιτήρησης: Το απαραβίαστο Virtual Guard® - ΜΕ 100% ΕΠΙΤΥΧΙΑ


Μια ελληνική "επανάσταση" στο τομέα της επιτήρησης χώρων και εγκαταστάσεων έχει συντελεστεί τα τελευταία χρόνια, με την εφαρμογή ενός συστήματος τεχνητής νοημοσύνης, το οποίο συνδυάζει όχι μόνο την επιτήρηση σε πραγματικό χρόνο, αλλά και την "ζωντανή" επέμβαση των επιτηρητών εξ αποστάσεως!

Γερμανικό αίσχος; Το Βερολίνο ενώ αρχικά τάχθηκε εμμέσως υπέρ μιας πιθανής αναθεώρησης της Συνθήκης της Λωζάνης αναγκάσθηκε να ανασκευάσειι.

Μπορεί στην αρχή το γερμανικό υπουργείο Εξωτερικών να έδειξε ουδετερότητα, η οποία να μεταφράζεται σε στάση φίλα προσκείμενη προς την Τουρκία, αφού ο εκπρόσωπος του γερμανικού ΥΠΕΞ αρνήθηκε να απαντήσει αν η Λέσβος, η Χίος και η Λήμνος ανήκουν στην Ελλάδα, αλλά σήμερα έκανε στροφή 180 μοιρών.

ΕΚΤΑΚΤΟ: Η Τουρκία θέτει σε εφαρμογή το δόγμα Ερντογάν για «ανακατάληψη» των νησιών του Αιγαίου - Με δύο ΝΟΤΑΜ που εξέδωσε αμφισβητεί την ελληνική κυριαρχία

ΔΕΚΑΔΕΣ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΣ

Λίγες ώρες μετά την επίσημη άρνηση από τον Τούρκο πρόεδρο Ρ.Τ.Ερντογάν της Συνθήκης της Λωζάνης και την πλήρη αμφισβήτηση της ελληνικής κυριαρχίας επί των νησιών του Αιγαίου, η τουρκική κυβέρνηση βάζει "φωτιά" στο Αιγαίο με δύο ΝΟΤΑΜ που εξέδωσε και υλοποιεί στην πράξη αυτή την αμφισβήτηση: 

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ