}

11 Μαρτίου, 2017

Δεν διεκδικούμε, δεν απαιτούμε, ΠΑΝΤΑ ΧΑΝΟΥΜΕ


Παρακολουθούμε όλοι μας τα τελευταία χρόνια μια συστηματική συρίκνωση της εθνικής μας υπόστασης από αυτούς που μας κυβερνούν. Αποτυχημένες ιδεοληψίες ανοχής και υποχώρησης διεκδικούν να αποτελέσουν την κεντρικη γραμμη της εθνικής μας πορείας. Ακούγονται από επίσημα χείλια των μοιρακίων της

ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ.Η Ελλάδα δεν απελευθερώθηκε ποτέ. Ο μόνος εθνικός της ηγέτης υπήρξε ο οσιομάρτυς Ιωάννης Καποδίστριας που τον καθάρισαν στα γρήγορα με πρακτορικό τρόπο επειδή είχε την πολιτική ευφυία και το ηθικό ανάστημα να μη σκύβει στις επιταγές των πολιτικών νάνων που ηγούντο στις τότε Μεγάλες Δυνάμεις. Δεν είναι η πρώτη φορά που μας εκσυγχρονίζουν οι Γερμανοί με τον Όθωνα και οι Αγγλογάλοι με τον "διορατικό" εθνάρχη Βενιζέλο. Κι εμεις εκεί... ''... Δυστυχής! Παρηγορία Μόνη σου έμενε να λες. Περασμένα μεγαλεία. Και διηγώντας τα να κλαις..."

ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΙΚΟΦΟΡΑ Α/Φ ΣΤΑ ΑΕΡΙΩΘΟΥΜΕΝΑ

ΕΝ ΟΛΙΓΟΙΣ 

Από τον βετεράνο Πάνο Μερτίκα


Η μεταπολεμική ΣΤΑ, (ΣΧΟΛΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ) 3τους φοιτήσεως άρχισε την λειτουργία της τον Φεβρουάριο του 1949 και διεκόπη τον Ιούλιο του 1951 λόγω αναγκών σε τεχνικό προσωπικό και ακολούθησε η αποστολή 35 Σμηνιών της 1ης σειράς στην Δυτική Γερμανία για OJT εκπαίδευση στα Α/Ω Α/Φ REPUBLIC THUNDER JET F84G.

Στην εκπομπή των Ενόπλων Δυνάμεων ο Αλέξης Τσίπρας την Κυριακή!

Στην εκπομπή των Ενόπλων Δυνάμεων ο Αλέξης Τσίπρας την Κυριακή!
Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας εμφανίζεται στη δεύτερη εκπομπή του υπουργείου Εθνικής Άμυνας "Με αρετή και τόλμη" που θα μεταδοθεί την Κυριακή από την ΕΤ1 στις 11:30 το πρωί.
Στην εκπομπή θα παρουσιαστούν δραστηριότητες του κέντρου εκπαίδευσης τεθωρακισμένων στον Αυλώνα, βίντεο από τη διεξαγωγή της τακτικής άσκησης μετά στρατευμάτων "Αστραπή" που εξελίχθηκε εκτάκτως στην

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ