}

14 Νοεμβρίου, 2016

ΕΜΠΛΟΚΗ! ΧΑΜΟΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ!

aigaio-_antixristoiΕμπλοκή τουρκικών και ελληνικών μαχητικών αεροσκαφών σημειώθηκε σήμερα κατά τη διάρκεια παραβίασης του εθνικού εναέριου χώρου.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ανακοίνωση του ΓΕΕΘΑ, τη Δευτέρα πραγματοποιήθηκε μια παραβίαση του εθνικού εναερίου χώρου στο Βορειοανατολικό και Νοτιοανατολικό Αιγαίο και τέσσερις παραβάσεις των κανόνων εναέριας

Οι γεωστρατηγικές ισορροπίες και η θέση της Ελλάδας μετά την εκλογή Τράμπ


aigaio2

tzoumis-lamprosΤου Λάμπρου Τζούμη*

Υποστρατήγου ε.α

Τις τελευταίες μέρες, μετά τη νίκη Τράμπ στις ΗΠΑ, προβληματισμός υπάρχει στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη γενικότερα σχετικά με το τι σηματοδοτεί αυτή και πόσο θα επηρεάσει τις γεωστρατηγικές ισορροπίες στο σημερινό ρευστό και ασταθές διεθνές περιβάλλον, αλλά και τη χώρα μας ειδικότερα.

Ρουμπάτης φεύγει και Παππάς... έρχεται;


Αποτέλεσμα εικόνας για ρουμπάτης παππας

Τα όσα συμβαίνουν στην ΕΥΠ, αλλά και στο μέγαρο Μαξίμου, καταδείχνουν μια ισχυρή τάση του διδύμου Τσίπρα – Παππά να αποκτήσει τον έλεγχο τόσο στα ΜΜΕ (η προσπάθεια απέτυχε παταγωδώς) όσο και στην Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών (ΕΥΠ).

Τι ισχύει για τις συντάξεις των δημοσίων υπαλλήλων & των στρατιωτικών - Πώς υπολογίζονται

Τι ισχύει για τις συντάξεις των δημοσίων υπαλλήλων-Πώς υπολογίζονται
Η Γενική Διεύθυνση Δημοσιονομικής Πολιτικής και Προϋπολογισμού  του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους εξέδωσε εγκύκλιο με ορισμένες διευκρινίσεις για το συνταξιοδοτικό των υπαλλήλων του Δημοσίου και τους εξομοιούμενους μ' αυτούς καθώς και τους στρατιωτικούς.

Αποχαιρετιστήρια περιοδεία του Ομπάμα σε μια Ευρώπη ανήσυχη για συνέπειες της νίκης Τραμπ

Ο Μπαράκ Ομπάμα αναχωρεί αύριο από την Ουάσινγκτον για ένα τελευταίο ταξίδι στην Ευρώπη, με πρώτο σταθμό την Ελλάδα και επόμενο τη Γερμανία, όπου ο πρόεδρος των ΗΠΑ θα προσπαθήσει, σε μια παράξενη άσκηση εξισορρόπησης, να καθησυχάσει τους συμμάχους μετά το σοκ της εκλογής του Ντόναλντ Τραμπ στην αμερικανική προεδρία.

Και όμως, είναι σημαντική η επίσκεψη του Προέδρου Μπάρακ Ομπάμα στην Ελλάδα…

 US President Barack Obama disembarks Air Force One. EPA, KIYOSHI OTA
Του ΜΙΧΑΛΗ ΙΓΝΑΤΙΟΥ 

Μερικοί άνθρωποι είναι κυριαρχημένοι από το πολιτικό και κομματικό τους «μίσος», που δεν τους αφήνει να δουν διά γυμνού οφθαλμού την πραγματικότητα, με αποτέλεσμα να καταλήγουν σε λάθος συμπεράσματα και να αδικούν τους εαυτούς τους, αλλά και να προκαλούν ζημία στην πατρίδα τους.

Αναλαμβάνουμε τη δωρεάν στρατιωτική εκπαίδευση των Σκοπιανών!

«Η Σούδα θα ελέγχει την Ανατολική Μεσόγειο. Το ΝΑΤΟ γυρνάει την πλάτη στον Ερντογαν»

kammenos1

ΕΡΙΞΕ ΒΟΜΒΑ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ! 

Είχαμε αποκαλύψει από το καλοκαίρι ότι λόγω του Ερντογαν    (ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ    - Ο Τούρκος Διοικητής του Ινσιρλικ) που είχε απειλήσει την Βάση του Ινσιρλίκ (7000 τούρκοι αστυνομικοί περικύκλωσαν την βάση του Ιντσιρλίκ)

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ