}

13 Νοεμβρίου, 2016

EKTAKTO: "Εκανε πίσω" η Αγκυρα στο Καστελόριζο προ του ελληνικού Στόλου: Δεν έριξαν ούτε σφαίρα! - ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΕΤΑΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ UAV ΕΠΙΤΗΡΗΣΗΣ ΣΤΗΝ Α.ΜΕΣΟΓΕΙΟ

του Πέτρου Αναστασίου

Μια πρώτη "νίκη" των ελληνικών όπλων: Μετά την παράταξη ισχυρού τμήματος του ελληνικού Στόλου, η Αγκυρα δεν τόλμησε να προχωρήσει στην χθεσινή άσκηση με πραγματικά πυρά γύρω από την Μεγίστη (Καστελόριζο) μετά την επίδειξη "κόντρα ισχύος" στην οποία προέβησαν τα ελληνικά Επιτελεία.

ΕΡΝΤΟΓΑΝ, ΟΠΩΣ ΛΕΜΕ «ΜΩΑΜΕΘ Ο ΠΟΡΘΗΤΗΣ»

Τα 29 θαύματα της Πόλης και ο σουλτάνος με τα μάτια του Φερντί Γιλμάζ
Στο άρθρο μας της Παρασκευής παρουσιάσαμε ορισμένα στοιχεία, που εξηγούν μέχρι έναν βαθμό την πολιτική συμπεριφορά του Ερντογάν σε επίπεδο ψυχολογίας. Σήμερα θα μπούμε στο «ψαχνό», παρουσιάζοντας μερικά στοιχεία από βιβλίο του Φερντί Γιλμάζ, το οποίο κυκλοφόρησε το 2012 στην Τουρκία, με τίτλο «Τα 29 Θαύματα της Ιερής Πόλης Κωνσταντινούπολης». Στο βιβλίο του ο συγγραφέας αναφέρεται στον συμβολικό και σημαδιακό αριθμό «29», που σφράγισε την πορεία της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας και των Τούρκων.

Η μυστική επίσκεψη του ελληνοαμερικανού συμβούλου του Τραμπ στην Αθήνα Τι έκανε στην περασμένη άνοιξη στην Αθήνα ο ελληνοαμερικανός σύμβουλος του Τραμπ;

o-tzortz-papadopoulos-kai-i-mustiki-episkepsi-stin-athina_w_lΤην περασμένη άνοιξη ο Τζορτζ Παπαδόπουλος πέρασε τις πόρτες του υπουργείου Εξωτερικών σχεδόν με απόλυτη μυστικότητα. Είναι ο άνθρωπος που βρίσκεται κοντά στον Ντόναλντ Τραμπ, τον νέο πρόεδρο των ΗΠΑ. Οι συναντήσεις του ομογενή συμβούλου του νέου προέδρου, σύμφωνα με δημοσίευμα του Βήματος της Κυριακής, ήταν στοχευμένες. 

Συνέντευξη του ΥΕΘΑ Π.Καμμένου : “Δεν πρέπει ν΄ αφήσουμε να ανατραπεί η ισορροπία στο Αιγαίο”!

“Δεν θ΄ αφήσουμε να ανατραπεί η ισορροπία στο Αιγαίο. Ήταν λάθος που η Ελλάδα δεν είχε ενταχθεί στο πρόγραμμα του F-35”! 
Αυτά δηλώνει σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Αγορά και στον δημοσιογράφο Χρήστο Τσιγουρή ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος.
Ακόμη μιλά για το τι μπορεί ν΄αλλάξει με την εκλογή Τραμπ στις ΗΠΑ αλλά και για το μισθολόγιο των ΕΔ.

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ