}

28 Οκτωβρίου, 2016

Κι όμως αυτή είναι η αριστερά!!!


«Δεν είμαι Μαρξιστής! »   Καρλ Μαρξ, Γερμανός φιλόσοφος

Αποκαλούν συχνά τα ΜΜΕ τον ΣΥΡΙΖΑ «γιαλαντζί αριστερά» ή αναρωτιούνται «μα είναι αυτή αριστερά, που μειώνει συντάξεις;” ή «τι είδους αριστερά είναι αυτή, που αντί να σκίζει υπογράφει μνημόνια;» ή «τι σόι αριστερά είναι αυτή, που λέει συνεχώς ψέματα;» και τελικώς συμπεραίνουν ότι «αυτή είναι αριστερά μόνον στα λόγια, στην πράξη εφαρμόζει πολιτική με φόρους και λιτότητα».

ΠΕΡΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ : ΚΚΕ, ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο,ΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ! - ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΗΣ ΚΑΙ Η ΑΝΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ «ΒΑΡΕΜΕΝΟΥΣ».

Του Παναγιώτη Λιάκου

Αυτοί είναι επαναστάτες. Από τη δημοκρατία τούς αρέσουν μόνο τα λεφτά της και η ανοχή της στους απανταχού «βαρεμένους»Πολλά κόμματα μπορούν να ανήκουν στο λεγόμενο «δημοκρατικό τόξο». Πόσα; Ολα όσα αποδέχονται το υπάρχον σύστημα και δεν υπόσχονται να το ανατρέψουν για να επιβάλουν δικτατορία.

Συγκλόνισε ο Έλληνας πιλότος της ΠΑ: «Έλληνες ψηλά το κεφάλι» - Η πιο εντυπωσιακή παρέλαση των τελευταίων χρόνων (βίντεο, εικόνες)

ΡΙΓΗ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗΣ ΣΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Εντυπωσιακές είναι οι φωτογραφίες και τα βίντεο από τη μεγάλη στρατιωτική παρέλαση στη Θεσσαλονίκη που ολοκληρώθηκε πριν λίγη ώρα αλλά για άλλη μια φορά συγκλόνισε ο πιλότος της Πολεμικής Αεροπορίας που πέταξε πάνω από τη Θεσσαλονίκη με το F16 Block plus 52 της ομάδας αεοροπορικών επιδείξεων Ζευς.

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ