}

12 Οκτωβρίου, 2016

Ο “εφτάψυχος” βετεράνος της 335 Μοίρας που γιορτάζει 75 χρόνια ιστορίας

14717124_187867918319817_1103515218023057045_n-660x330Η 335 Μοίρα γιορτάζει φέτος 75 χρόνια ιστορίας και δράσης στους αιθέρες,μαζί με τον μοναδικό εν ζωή βετεράνο πιλότο της πρώτης ελληνικής πολεμικής μοίρας της ερήμου στο Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο.Τον Γιώργο Πλειώνη.

Επιστολή Τουρκίας στον ΟΗΕ: Aμφισβητεί πλήρως την υφαλοκρηπίδα Ελλάδας – Κύπρου

erdogan-550x330Σύμφωνα με επιστολή στα Ηνωμένα Έθνη, η οποία δημοσιεύτηκε και ως επίσημο έγγραφο των Ηνωμένων Εθνών στις 30 Σεπτεμβρίου (Α/71/421)  η Τουρκία επιμένει σε πλήρη αμφισβήτηση της ελληνικής και της κυπριακής υφαλοκρηπίδας σε όλη την Ανατολική Μεσόγειο, καθώς, δηλώνει ότι έχει «απαράγραπτα» δικαιώματα στην υφαλοκρηπίδα δυτικά των ακτών της Κύπρου, έξω από τα στενά όρια των χωρικών υδάτων της.

“Δεν μασάμε”! Το εντυπωσιακό βίντεο μήνυμα του ΓΕΣ από τον ΠΑΡΜΕΝΙΩΝΑΤο ΓΕΣ αποδέσμευσε ένα βίντεο από την μεγάλη διακλαδική άσκηση ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ 2016.
Σε λίγα λεπτά μπορείτε να δείτε το αποτέλεσμα της καθημερινής εκπαίδευσης του προσωπικού των ΕΔ που απαιτεί μόχθο κι έχει μεγάλη αγωνία.

Μόχθο για την εκπαίδευση του προσωπικού και αγωνία για να βρεθούν καθημερινά ….πατέντες ώστε όλα να

Ο B.Πούτιν στέλνει 200 μαχητικά σε άσκηση με Σέρβους και Σερβοβόσνιους σε μια επίδειξη δύναμης σε ΝΑΤΟ και ΕΕ! (Βίντεο)

Oι ένοπλες δυνάμεις  της Σερβίας και της Ρωσίας θα πραγματοποιήσουν  την πρώτη κοινή στρατιωτική άσκηση στα εδάφη της Σερβίας μέσα στο μήνα αλλά και  στα εδάφη των σερβοβόσνιων στην Βοσνία (!!) ανέφερε το πρακτορείο ειδήσεων Interfax.
Πληροφορίες από την Μόσχα  αναφέρουν ότι,  ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν θα  αποστείλει περισσότερα από 200 μαχητικά αεροσκάφη στη

Γρηγόριος Μυτακίδης


Αυτός είναι κι ο λόγος που ένας απ' τους σύγχρονους Εφιάλτες, ο υπουργός Παιδείας, εξέδωσε εγκύκλιο όπου καλεί του καθηγητές να διδάσκουν συνοπτικά και εν τάχει τα Μηδικά, και να μην αποτελούν αυτά εξεταστέα ύλη. Ο μόνος δρόμος για την Παγκοσμιοποίηση περνάει από την λήθη της ιστορίας.
http://bit.ly/2dIpKPZ

Άδοξο τέλος στην Τριμερή του Καΐρου

Με τους ενδιαφερόμενους να παρακολουθούν εντυπωσιασμένοι το παραγωγικό κενό της 4ης Τριμερούς Διάσκεψης του Καΐρου που πραγματοποιήθηκε χθες, οι τρεις ηγέτες, Ελλάδας, Κύπρου και Αιγύπτου, κύριοι Αλ. Τσίπρας, Νικ. Αναστασιάδης και Αλ Σίσι, κατέληξαν ότι θα συνεργαστούν στενότερα προκειμένου να πραγματοποιηθούν όλα εκείνα που είχαν αναφέρει τόσο στην Τρίτη όσο και στη δεύτερη παρόμοια διάσκεψη.

Ελλήνων προμαχούντες...

Γράφει ο Κώστας Μαντατοφόρος 

Είναι απ' τις ελάχιστες φορές που ένας λαός έχει την ευκαιρία και την διαύγεια να διακρίνει πως ζει ιστορικές στιγμές, δηλαδή στιγμές που αύριο η Ιστορία θα καταγράψει ως καθοριστικές για το μέλλον της παγκόσμιας κοινότητας.

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ