}

12 Οκτωβρίου, 2016

Ο B.Πούτιν στέλνει 200 μαχητικά σε άσκηση με Σέρβους και Σερβοβόσνιους σε μια επίδειξη δύναμης σε ΝΑΤΟ και ΕΕ! (Βίντεο)

Oι ένοπλες δυνάμεις  της Σερβίας και της Ρωσίας θα πραγματοποιήσουν  την πρώτη κοινή στρατιωτική άσκηση στα εδάφη της Σερβίας μέσα στο μήνα αλλά και  στα εδάφη των σερβοβόσνιων στην Βοσνία (!!) ανέφερε το πρακτορείο ειδήσεων Interfax.
Πληροφορίες από την Μόσχα  αναφέρουν ότι,  ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν θα  αποστείλει περισσότερα από 200 μαχητικά αεροσκάφη στη
δημοκρατία των Σέρβων της Βοσνίας , προκειμένου να αποδείξει την μεγάλη δύναμη της πολεμικής αεροπορίας της χώρας του.
Ο λόγος  αφορά στα «παιχνίδια» της δύσης με την τύχη των Σερβοβόσνιων και την «βίαιη είσοδο τους » στο ΝΑΤΟ μέσω της Βοσνίας. Αυτό ο Πούτιν δεν πρόκειται να το αφήσει να συμβεί σε καμία των περιπτώσεων .
Κάτι που πιστοποιείται τόσο από το «χαρακτήρα» του Ρώσου προέδρου , όσο και από την αναβολή του ταξιδιού του στο Παρίσι λόγω της στάσης του Γάλλου προέδρου  που θέλει να σύρει την Μόσχα στα διεθνή δικαστήρια για εγκλήματα πολέμου στην Συρία.
Ο «Τσάρος» διαβλέπει ότι δεν δύναται πλέον να «συνδιαλέγεται» με Ευρωπαίους «σώφρονες» πολιτικούς διότι οι ίδιοι εκβιάζονται από την Ουάσιγκτον.   
Τώρα ο ίδιος διαβλέπει  μια ακόμη προσπάθεια «ωμής επέμβασης» στο σερβικό κομμάτι της Βοσνίας κατά παράβαση των ήδη ειλημμένων διεθνών συνθηκών.
d8f28742707eb1426f38dd0789e9364d
Τονίζεται ότι στις ασκήσεις στη Σερβία και στη σερβική δημοκρατία της Βοσνίας, η ρωσική αεροπορία  θα συμμετέχει με αεροσκάφη υποκλοπών, μαχητικά κρούσεως και πολλαπλών ρόλων. Όλα αυτά θα συμμετάσχουν   σε εναέριες τακτικές ασκήσεις εναντίον επίγειων στόχων.
Στην άσκηση θα συμμετάσχει σύσσωμη ολόκληρη  η σερβική αεράμυνα η οποία αποτελείσαι  από  σερβικής και ρωσικής κατασκευής οπλικά συστήματα, δοκιμάζοντας  έτσι τις δυνατότητες της έναντι των σύγχρονων ρωσικών αεροσκαφών.
Στην άσκηση αυτή στο σερβικό έδαφος με την ονομασία  «Μπαρ 2016» θα συμμετάσχουν φυσικά  και  σερβικά αεροσκάφη MiG-29 καθώς και ελικόπτερα Mi-8.
Ο Σέρβος στρατιωτικός αναλυτής Μίροσλαβ Λαζάνσκι σημειώνει ότι η εκτέλεση μεγάλων  κοινών στρατιωτικών ασκήσεων μεταξύ της Ρωσίας και της Σερβίας, είναι χρήσιμες για την χώρα του για  πολλούς λόγους.
Ο κυριότερος είναι το γεγονός ότι οι ΗΠΑ δεν έχουν  κανένα δικαίωμα να παρεμβαίνουν σε οποιαδήποτε κυρίαρχη απόφαση της Σερβίας.
Όσον αφορά το ζήτημα του κατά πόσον μπορούμε να περιμένουμε τις αντιδράσεις που θα οφείλονται στις  σερβο-ρωσικές ασκήσεις, ο  Λαζάνσκι είναι σαφής:
« Αυτό είναι ένα κυρίαρχο θέμα της Σερβίας. Όχι ότι δεν μας εξηγούν (ΗΠΑ), όταν έχουν   ασκήσεις, για παράδειγμα από την κροατική πλευρά. Η Σερβία όμως δεν είναι μέλος οποιασδήποτε στρατιωτικής συμμαχίας, έχει μια ισορροπημένη εξωτερική πολιτική, και είναι   δικαίωμά μας να εκτελούμε  στρατιωτικές ασκήσεις με όποιον θέλουμε», κατέληξε ο ίδιος μεταφέροντας το επικρατών δόγμα στο Βελιγράδι και σε ολόκληρη την Σερβία.
Η «μάχη» για την Σερβία ανάμεσα σε ΗΠΑ και Ρωσία μόλις άρχισε και πρόκειται για το «’άνοιγμα» ενός μετώπου που απλά  «σκεπάστηκε» πρόχειρα το 1999 από το ΝΑΤΟ.
Η Συρία οσονούπω  θα τελειώσει και οι περισσότεροι διεθνείς αμυντικοί αναλυτές δείχνουν ήδη  με το «δάκτυλο» τα Βαλκάνια ως το  επόμενο μέρος που θα συγκρουστεί η Ανατολή με την Δύση δηλαδή οι ΗΠΑ και η  Ρωσία.
Η χώρα μας μέσα σε αυτόν τον κυκεώνα θα πρέπει να διαλέξει τις επόμενες  ισορροπημένες «κινήσεις» της,   διότι όπως δείχνουν τα πράγματα η «φωτιά» θα έλθει σύντομα και σε εμάς , και θα πρέπει  να είμαστε τουλάχιστον έτοιμοι.



ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ