}

19 Οκτωβρίου, 2016

Συρία Νο2 στη Μοσούλη: Με το δάχτυλο στη σκανδάλη Ιράν-Τουρκία-Κούρδοι και ΗΠΑ με τη Ρωσία έτοιμη να βομβαρδίσει – Προσοχή σκληρές εικόνες από ανελέητες επιδρομές (βίντεο)

Toυ Βασίλη Καπούλα
Συρία Νο 2 στη Μοσούλη και όλοι εναντίον όλων σε μια μάχη με πολύ σκληρές εικόνες. Ιρανοί, Ιρακινοί, Τούρκοι, Αμερικάνοι, Κούρδοι,  έχουν ξεκινήσει αγώνα δρόμου για το ποιος θα μπει πρώτος στην πόλη στην μετά ISIS εποχή. Ενώ συμβαίνουν αυτές οι σκληρές μάχες, πριν λίγο η

Αποκάλυψη-σοκ: Η Ρωσία προχώρησε σε βολές με S-500 και παρουσίασε το απόλυτο ραδιο-ηλεκτρονικό όπλο και όπλο λέιζερ -Ratnik, T-14 Armata, Sineva και νέοι πύραυλοι Iskander-M προκαλούν δέος στη Δύση (βίντεο)

Του Βασίλη Καπούλα

Η Ρωσία αποκαλύπτει σιγά σιγά το μυστικό της οπλοστάσιο. Πριν λίγες ώρες έγινε γνωστό ότι έγιναν δοκιμές ενός νέου  βαλλιστικού πυραύλου 9M723 του συστήματος 9K720″ Iskander-M «(βίντεο παρακάτω) στο πεδίο βολής Kapustin Yar ενώ ξεκίνησε επιχειρησιακές βολές το νέο αντιαεροπορικό σύστημα της

Τουρκική «ξεφτίλα» από τις ιρακινές δυνάμεις που έχουν «αιχμαλωτίσει» 500 Τούρκους στην βάση Μπασίκα στο Β.Ιράκ

Μεγάλη τουρκική ξεφτίλα καθώς 500 Τούρκοι στρατιώτες στην βάση Μπασίκα στο Ιράκ είναι περικυκλωμένοι από Ιρακινούς για να μην συμμετάσχουν στην επιχείρηση κατά της Μοσούλης.    
Σύμφωνα με διεθνή  μέσα ενημέρωσης, περίπου 2.000 Τούρκοι στρατιώτες είναι σήμερα αναπτυγμένοι στο

Πούτιν προς ΗΠΑ: «Αν θέλετε πόλεμο, θα σας δώσουμε έναν παντού» (ΒΙΝΤΕΟ)

 Ρωσία προειδοποιεί τις ΗΠΑ ότι θα δώσει την Αμερική έναν πόλεμο, εάν ο Τζο Μπάιντεν καλέσει για μια ολομέτωπη επίθεση στο διαδίκτυο για τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του Κρεμλίνου.

Στρατιωτικοί εμπειρογνώμονες στην Μόσχα, είπαν ότι ο Βλαντιμίρ Πούτιν δεν θα υποχωρήσει σε περίπτωση κλιμάκωσης της έντασης μεταξύ των παγκοσμίων υπερδυνάμεων.

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ