}

05 Δεκεμβρίου, 2014



Άφεριμ Μπένυ εφέντι πάλι τα κατάφερες !!!
Νταβούτογλου: Ελάτε να αξιοποιήσουμε τον ενεργειακό πλούτο της Κύπρου. 


AΕξαιρετικά σημαντική χαρακτήρισε τη συνάντησή του με τον Έλληνα πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και την επίσκεψή του στην Ελλάδα μαζί με τους υπουργούς του, ο πρωθυπουργός της Τουρκίας Αχμέτ Νταβούτογλου στον χαιρετισμό του στο ελληνοτουρκικό επιχειρηματικό φόρουμ.
Η Τουρκία αποδίδει τεράστια σημασία στην σταθερότητα στην Ελλάδα, στο πλήρες μέλος της ΕΕ και γείτονα, είπε ο Τούρκος πρωθυπουργός
«Η στήριξη που θα προσφέρει ο ένας στον άλλον θα συμβάλλει στην ανάπτυξη των δύο οικονομιών. Υπήρχαν προκαταλήψεις του παρελθόντος που δημιουργούσαν εμπόδια αλλά τώρα έχουμε κατανοήσει ότι η σχέση των δύο χωρών δεν είναι ανταγωνιστική αλλά συνεργασίας» είπε ο Τούρκος πρωθυπουργός.
Όσον αφορά το Κυπριακό, ο Τούρκος πρωθυπουργός ευχήθηκε «τα καλύτερα στον κ. Αναστασιάδη για να μπορέσουμε να συζητήσουμε την υγεία της Κύπρου», τόνισε ότι «δεν υπάρχει θέμα που να προκαλέσει ένταση στις σχέσεις Ελλάδας - Τουρκίας» και απηύθυνε έκκληση: «Ελάτε να επιλύσουμε το θέμα, να αξιοποιήσουμε τον ενεργειακό πλούτο. Χρειαζόμαστε οραματιστές, η ειρήνη ποτέ δεν έβλαψε ποτέ. Όσο θα αναπτύσσονται οι οικονομικές σχέσεις και οι ανταλλαγές μεταξύ των δύο χωρών θα απομακρύνεται ο κίνδυνος θερμών επεισοδίων».  
Ο κ. Νταβούτογλου πρόσθεσε ότι «φυσικά υπάρχουν θέματα που διαφωνούμε. Στο Αιγαίο θα συνεχίσουμε τις διμερείς διερευνητικές συνομιλίες, χρειάζεται να εμβαθύνουμε. Δεν επιθυμούμε ένταση στο Αιγαίο ή στην Ανατολική Μεσόγειο».


Σχόλιο ιστολογίου: Είδατε τι γεναιόδωρος, φιλειρηνικός και χουβαρντάς που είναι ο οραματιστης καθηγητής πρωθυπουργός της Τουρκίας; Έλα τώρα κι εσύ πανέξυπνε καθηγητάκο συνταγματολόγε να συμμεριστείς το όραμα του Αχμέτ. Τι σου ζητάει άλλωστε να μοιραστείτε. Κάτι που δεν σας ανήκει. Όσο γι' αυτά που σου ανήκουν θα συνεχίσουμε τις διερευνητικές συνομιλίες επειδή δεν επιθυμούμε την ένταση. Αλήθεια, Μ@@@@ (οραματιστή ήθελα να πω) πως θα κοιμηθείς απόψε; Και μη μου πεις ότι δεν το περίμενες. Εμείς που το περιμέναμε έχουμε κληρονομικό χάρισμα;
Με άλλα λόγια σου λέει έλα τωρα να γ@@@με την γυναίκα του αδελφού σου κι επειδή δεν μου αρέσουν οι καυγάδες πες και στην κόρη σου να ετοιμάζεται. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ