}

02 Ιανουαρίου, 2015

Οι "χακί" υποψήφιοι των εκλογών, η υποκρισία και η "διαφήμιση κόμματος" σε σελίδα στρατιωτικών!

Image


Μεγάλη συζήτηση και αντιδράσεις για τους “χακί” υποψηφίους στις επερχόμενες εθνικές εκλογές. Τα ονόματα απόστρατων αλλά και εν ενεργεία στρατιωτικών που έχουν κυκλοφορήσει έχουν προκαλέσει ήδη συζητήσεις στις οποίες υπάρχει μεγάλη υποκρισία.
Η κριτική σ΄ όσους στρατιωτικούς φέρονται να “φλερτάρουν” με κόμματα εκτός των“παραδοσιακών” κυβερνητικών κομμάτων της μεταπολίτευσης δέχονται πυρά! Στους υπόλοιπους θα δοθούν …ευχές για καλή επιτυχία.

Η περίπτωση του προέδρου της ΠΟΕΣ Ανέστη Τσουκαράκη είναι η πιο ενδεικτική. Γράφτηκε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ίσως και να του προτείνει να μπει σε κάποιο ψηφοδέλτιο. Δεν είναι καθόλου βέβαιο και εκτίμησή μας είναι ότι ο Τσουκαράκης δεν θα είναι υποψήφιος. Καλό θα είναι όμως ΄όσοι έχουν αναλάβει τον ρόλο “πολιτικού χωροφύλακα” στον χώρο των στρατιωτικών να κατεβάσουν άμεσα από την ιστοσελίδα τους την διαφήμιση πολιτικού κόμματος! Η σελίδα αν το έχουν ξεχάσει ανήκει στο Ένωση Στρατιωτικών και δεν είναι προσωπική τους.Το επισημαίνουμε γιατί εδώ και πάρα πολύ καιρό το έχουν ξεχάσει.






Όσο για όσους υπήρξαν υποψήφιοι σε πρόσφατες εκλογές την ίδια ώρα που ήταν “μπροστάρηδες” σε κινητοποιήσεις στρατιωτικών και τώρα κάνουν κριτική σε συναδέλφους τους για τους οποίους απλά γράφτηκε ότι μπορεί να είναι υποψήφιοι τι να πούμε;

ΠΗΓΗ

1 σχόλιο:

Γρηγόριος Μυτακίδης είπε...

Το ιστολόγιο μας υποστηρίζει την κάθοδο αποστράτων στα ψηφοδέλτια των κομμάτων. Είναι καιρός να ακουστεί η φωνή μας μέσα στο κοινοβούλιο. Είναι εξοργιστικό να γράφονται από αποστράτους επικριτικά σχόλια για συναδέλφους που διεκδικούν την εκλογή τους στο κοινοβούλιο. Είμαστε ο μόνος κλάδος που αυτοαπαξιώνεται !!!

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ