}

17 Ιανουαρίου, 2015

Ο όρος που θέτει η Ρωσία για να άρει την απαγόρευση εισαγωγής τροφίμων από την Ελλάδα

o-oros-poy-thetei-i-rosia-gia-arei-tin-apagoreysi-eisagogis-trofimon-apo-tin-ellada-620x412

Πρόταση Βόμβα από τον Ρώσο Υπουργό Γεωργίας, μετά από εντολή του Βλαντιμίρ Πούτιν, μία μέρα μετά την …

πρόταση της Παγκόσμιας Τράπεζας για ακολουθία του ελληνικού μοντέλου ανάπτυξης. Τι αναφέρει ο Ρώσος αξιωματούχος; Η Ρωσία μπορεί να άρει την απαγόρευση εισαγωγής τροφίμων από την Ελλάδα, αν η χώρα μας αποχωρήσει από την Ευρωπαϊκή Ένωση.
Η Ρωσία μπορεί να άρει την απαγόρευση στις εισαγωγές τροφίμων από την Ελλάδα σε περίπτωση που εγκαταλείψει την Ευρωπαϊκή Ένωση, αποκάλυψε ο Ρώσος Υπουργός Γεωργίας, Nikolai Fyodorov σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε την Παρασκευή στο Βερολίνο.
«Εάν η Ελλάδα εγκαταλείψει την Ευρωπαϊκή Ένωση, θα χτίσουμε το δικές μας σχέσεις πάνω σε αυτό και φυσικά δεν θα ισχύει η απαγόρευση των τροφίμων», τόνισε χαρακτηριστικά, ο Nikolai Fyodorov, επικεφαλής της ρωσικής αντιπροσωπείας στη διεθνή έκθεση «Πράσινη Εβδομάδα» που αφορά τη βιομηχανία τροφίμων, τη γεωργία και την κηπουρική.
Εν τω μεταξύ, ο ίδιος τόνισε πως η Ρωσία δεν έχει σκοπό να σκληρύνει τις κυρώσεις της. «Όσον αφορά τις πιθανές νέες κυρώσεις, εμείς δεν ασχολούμαστε με τέτοιου είδους προτάσεις από οποιεσδήποτε δομές».
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ