}

18 Ιανουαρίου, 2015

Τι δήλωσε για τις περικοπές στους μισθούς σε ΕΔ και ΣΑ ο Αλέξης Τσίπρας!!

Συνάντηση με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Κο Τσίπρα Αλέξη, είχε ο πρόεδρος της Ένωσης Αποστράτων Άρτας, κατά την διάρκεια της επίσκεψής του στην Άρτα. Στην ενημέρωση-συζήτηση που του έγινε, ο Κος  Τσίπρας έδειξε να γνωρίζει  πλήρως, όχι μόνο τα οικονομικά αλλά και όλα τα θέματα που απασχολούν τις Ένοπλες Δυνάμεις.
Δήλωσε ότι, στο θέμα της επαναφοράς των μισθών και συντάξεων στα επίπεδα του Ιουλίου 2012 και στην επιστροφή των αναδρομικών...
 
η υπάρχουσα Κυβέρνηση, όφειλε να είχε εφαρμόσει άμεσα τις αποφάσεις των Ανωτάτων Δικαστηρίων και επίσης ότι δεν θα έπρεπε να είχε προχωρήσει καν στις μειώσεις, καθόσον γνώριζε ότι τα στελέχη ε.ε. και ε.α. των Ενόπλων Δυνάμεων και τα Σωμάτων Ασφαλείας αφενός μεν είχαν δεχθεί μέχρι τότε, τις μεγαλύτερες μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις, αλλά ήταν και παραμένουν οι τελευταίοι και με διαφορά στον μισθολογικό πίνακα όσων αμείβονται με ειδικό μισθολόγιο.  Καταλήγοντας τόνισε ότι, στην περίπτωση ανάληψης της εξουσίας, το οικονομικό θέμα της αποκατάστασης των αδικιών μισθών και συντάξεων βρίσκεται στις άμεσες προτεραιότητες του.

ΠΗΓΗ: http://eaasartas.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ