}

01 Μαρτίου, 2015

ΜΠΑ? Κυριακή 01.03.2015

ΜΠΑ
ΑΚΟΥΣΤΕ! Η «δημοκρατία» πιστεύει στην Ελλάδα, είναι με την Ελλάδα και θα σταθεί δίπλα σε όποιον δώσει μάχες υπέρ της Ελλάδας που κατακρεουργήθηκε από τα Μνημόνια, το... success story και τους υπουργούς που έπεφταν ευχαρίστως στα τέσσερα (γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε) ενώπιον της τρόικας.
ΟΧΙ ΓΙΑ να κερδίσει κάτι η πατρίδα που είχε -και έχει- μεγάλη ανάγκη (και βυθιζόταν κάθε μέρα και περισσότερο στην ύφεση), αλλά για να εξασφαλίσουν αυτοί οι δήθεν «πρίγκιπες» την εύνοια των Βρυξελλών και της Καγκελαρίας!
ΕΠΕΙΔΗ ακούω πολλά (γύρω γύρω), θα ήθελα να βάλω στο τραπέζι της ατέλειωτης συζήτησης μια παράμετρο που κατά τη γνώμη μου δεν έχει εκτιμηθεί σωστά ως προς το αποτέλεσμα των εκλογών της 25ης Ιανουαρίου! Και έχει τρομακτική σημασία για την πορεία της κυβέρνησης (στο ναρκοπέδιο), αλλά και τα δεδομένα για τις όποιες κινήσεις της αξιωματικής αντιπολίτευσης
ΟΙ ΘΥΜΩΜΕΝΟΙ (στα όρια της παράκρουσης) πολίτες δεν έγιναν εν μια νυκτί μαρξιστές και επέλεξαν ΣΥΡΙΖΑ! Τη Ν.Δ. του Σαμαρά τιμώρησαν σκληρά, όχι μόνο για όσα έκανε, αλλά κυρίως για όλα αυτά που φοβικά δεν τόλμησε! Η εντολή του κυρίαρχου λαού ήταν: «Χαθείτε από μπροστά μας! Δεν αντέχουμε πια να σας βλέπουμε στα κανάλια (μ' αυτές τις φάτσες) να λέτε τέτοια τερατώδη ψέματα».
ΚΑΙ ΤΙ έκανε ο απελπισμένος κόσμος; Πήγε στο μεγαλύτερο «κυτίο παραπόνων» (σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις) που βρήκε! Εχει φοβερή σημασία να το ξέρουμε αυτό, γιατί εκεί στην «παγωμένη» Συγγρού δεν έχουν καταφέρει -τα... Ιμαλάια της πολιτικής σκέψης- να αναλύσουν ακόμα το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών.
ΤΙ ΘΕΛΩ να πω: Οτι το μεν κόμμα της Κουμουνδούρου ευκαιριακά κατέλαβε την εξουσία -άρα πανεύκολα μπορεί να τη χάσει-, η δε φιλελεύθερη παράταξη πρέπει να εφεύρει ένα «κόλπο» για να ξαναγεννηθεί συντόμως μέσα από τις στάχτες της, αν επιθυμεί να ξαναδεί άσπρη μέρα! Δεν μπορώ όμως να φανταστώ πώς...
ΤΟ ΣΥΝΟΝΘΥΛΕΥΜΑ του «ανοιξιάτικου» Αντώνη (με Αδωνι, Βενιζέλο, Βρούτση και άλλους θλιβερούς) δεν κατάφερε να ολοκληρώσει την αξιολόγηση έως το τέλος Σεπτεμβρίου και το γύρισε στο... τσάμικο μετά τις απανωτές σφαλιάρες (από το Βερολίνο) στο δεύτερο ραντεβού των Παρισίων! Και μετά με... κουτοπονηριά όδευσε για Πρόεδρο και κάλπες, με στόχο μια «μικρή ήττα».
ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ; Ενώ οι άτεγκτοι δανειστές τούς παρακαλούσαν για εξάμηνη παράταση του Μνημονίου (για να μην υπάρξει χρηματοδοτικό κενό), το τότε Μάξιμου προτίμησε το «δίμηνο» (αδιαφορώντας για την πατρίδα), για να φέρει σε δύσκολη θέση τους επόμενους! Για να «βγει» η θεωρία του... Χρύσανθου περί «αριστερής παρένθεσης». Κούνια που τους κούναγε τους μανιοκαταθλιπτικούς...

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ