}

11 Μαρτίου, 2015

Βild: Ο Τσίπρας λέει ότι η Γερμανία πρέπει να πληρώσει

bild-o-tsipras-leei-oti-i-germania-prepei-na-plirwsei
Πρωτοσέλιδο στην Bild οι δηλώσεις Τσίπρα στη Βουλή, ότι η Γερμανία πρέπει να πληρώσει για ηθικούς λόγους. Τι γράφουν Spiegel, Zeit και Die Welt.
Πρωτοσέλιδο στην Bild οι δηλώσεις Τσίπρα στη Βουλή,  ότι "η Γερμανία πρέπει να πληρώσει για ηθικούς λόγους". Με αυτό τον τίτλο και... πολλά θαυμαστικά η γερμανική ταμπλόιντ σχολιάζει ότι η διαμάχη για το χρέος μεταξύ Ευρώπης και Ελλάδας κλιμακώνεται καθώς η Αθήνα βρίσκεται κοντά σε χρεοκοπία.
Η Bild κάνει αναφορά στις δηλώσεις Τσίπρα και στις αιτιάσεις για τις γερμανικές αποζημιώσεις κάνοντας μάλιστα τον υπολογισμό ότι η Γερμανία με βάση τα σημερινά δεδομένα οφείλει στην Ελλάδα 3.5 δισ ευρώ. 
Πρωτοσέλιδο το θέμα των γερμανικών αποζημιώσεων και  με τίτλο:"Αποζημιώσεις για τα εγκλήματα πολέμου: η Ελλάδα θέλει να δημεύσει γερμανικές περιουσίες." Η Αθήνα ανεβάζει τους τόνους γράφει το γερμανικό περιοδικό και αναφέρεται στις δηλώσεις Παρασκευόπουλου από το βήμα της Βουλής. Το Spiegel σχολιάζει ότι οι επόμενες κινήσεις, όπως υπονοεί η Αθήνα θα εξαρτηθούν από τη συμφωνία για το χρέος.







Die Zeit
O Tσίπρας μιλά για τις γερμανικές αποζημιώσεις, αποζημιώσεις δισεκατομμυρίων







Die Welt
Ο Τσίπρας μιλά για νομικά τρικ... γράφει η Die Welt και σχολιάζει ότι η Ελλάδα ψάχνει για λεφτά.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ