}

01 Απριλίου, 2015

Οι ανεκδιήγητοι Παπανδρέου – Βενιζέλος ζητούν εξεταστική για την… εξεταστική που είχαν κάνει ως κυβέρνηση! Στην γραμμή ΠΑΣΟΚ και η Χρυσή Αυγή: Θέλει εξεταστική για τον Καραμανλή!

ΠΑΣΟΚ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Κάθε φορά οι κύριοι Παπανδρέου και Βενιζέλος ξεπερνούν ακόμα και τον άθλιο εαυτό τους. Τελευταίο κρούσμα, η απαίτηση τους να γίνει εξεταστική για το μνημόνιο και πριν το 2010, λόγω ελλείμματος!

ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ; ΜΑΣ ΘΕΩΡΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣ ΖΩΑ;

Μα αυτοί ως κυβέρνηση δεν είχαν κάνει εξεταστική για το «πως φτάσαμε στο μνημόνιο» προκειμένου να ενοχοποιήσουν τον Καραμανλή και βέβαια έκαναν μια τρύπα στο νερό;

Δηλαδή τώρα τι μας λένε; Ότι δεν τους ικανοποίησε η δική τους εξεταστική;

Ή απλώς μας θεωρούν τελείως ΖΩΑ ώστε να έχουμε ξεχάσει την δική τους, ολόδικη τους, εξεταστική την οποία παριστάνουν ότι δεν θυμούνται;

Ότι ακριβώς ζητά το ΠΑΣΟΚ δια στόματος Βενιζέλου, ζητά με ανακοινωση της και η ΧΑ. Ο Βενιζέλος σε συνέντευξη του στον ΣΚΑΪ ζήτησε διερεύνηση από την ένταξη της χώρας στην ΟΝΕ και η ΧΑ υπερθεματίζει.
ΠΑΣΟΚ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ 2
«Να διερευνηθούν άμεσα οι ποινικές ευθύνες όλων των κυβερνήσεων που καταχρέωσαν την χώρα, τουλάχιστον από το 2000 και μετά που εισήλθε η χώρα στην ζώνη του ευρώ μέχρι και σήμερα, που η καταστροφική μνημονιακή πολιτική συνεχίζεται.
Χρυσή Αυγή – Γραφείο Τύπου»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ