}

01 Οκτωβρίου, 2015

Η Μακεδονία είναι Ελλάδα! Το άδειο έδρανο στον ΟΗΕ έδωσε την απάντηση σε αυτούς που ο ΠτΔ χαρακτήρισε παραχαράκτες

Η Ελλάδα έβαλε το χρέος στους αγέννητους και τους ηρωικούς νεκρούς υπεράνω του όποιου πλασματικοί χρέους ή διεθνούς υποχρέωσης. Η ιστορική ενέργεια του Αλέξη Τσίπρα να αποχωρήσει από το περιθώριο της σύνοδου του ΟΗΕ επειδή εισήλθαν σε αυτή από την πίσω πόρτα τα Σκόπια ως «Δημοκρατία της Μακεδονίας» αποτελεί την ηχηρή απάντηση στα σκύβαλα των Ιμίων, στην μάστιγα των παγκάλων που ξερνά ακόμα μίσος και ανθελληνισμό.
Η Ελλάδα δεν υποστέλει πλέον τις σημαίες όπως στα Ίμια. Τα καθάρματα που οδήγησαν στην εθνική μειοδοσία για να στήσουν όλο το πανηγύρι των εξοπλιστικών, αποκαλύπτονται και θα λογοδοτήσουν μέχρις ενός.
Όσο για τους παραχαράκτες της ιστορίας, τα λόγια του Προκόπη Παυλόπουλου στην ΔΕΘ είναι η ιδανική, διαχρονική, εθνική απάντηση που δεσμεύει καθε κυβερνηση:
«η ελληνικότητα της Μακεδονίας γίνεται, προϊόντος του χρόνου, τόσο περισσότερο αυταπόδεικτη και αδιαμφισβήτητη όσον οι συνήθεις υπότροποι παραχαράκτες και κιβδηλοποιοί της ιστορίας ευτελίζονται προοδευτικώς, υπερβαίνοντας πια τα όρια της γραφικότητας. Κάτι το οποίον οφείλει να λάβει σοβαρά υπόψη της η διεθνής κοινότητα, εφ’ όσον θέλει να διατηρήσει το κύρος και την αξιοπιστία της».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ