}

09 Οκτωβρίου, 2015

Όλοι οι ρωσικοί πύραυλοι πέτυχαν τους στόχους στη Συρία (Βίντεο)

cf85ceb3cf89cf85ceb3
Bρήκαν τους στόχους τους όλοι οι ρωσικοί πύραυλοι κρουζ, που εκτοξεύθηκαν κατά θέσεων των τρομοκρατών στη Συρία, είπε έναςεκπρόσωπος του υπουργείου Άμυνας της Ρωσίας, σε σχόλια για αναφορά του αμερικανικού τηλεοπτικού δικτύου CNN ότι αρκετοί πύραυλοι φέρονται να κατέληξαν σε ιρανικό έδαφος.
«Όσο δυσάρεστο και αναπάντεχο είναι για τους συναδέλφους μας στο Πεντάγωνο και το Λάνγκλεϊ (έδρα της CIA), τα χθεσινά χτυπήματα μας με όπλα που διαθέτουν ακρίβεια κατά των υποδομών του Ισλαμικού Κράτους βρήκαν τους στόχους τους», δήλωσε ο υποστράτηγος, Ιγκόρ Κονασένκοφ.

«Σε αντίθεση με το CNN, δεν κάνουμε αναφορές παραθέτοντας ανώνυμες πηγές, αλλά δείχνουμε τις εκτοξεύσεις των πυραύλων μας και τους στόχους που χτύπησαν σε πραγματικό χρόνο λειτουργίας», σημείωσε ο Κονασένκοφ και πρόσθεσε ότι ρωσικά μη επανδρωμένα αεροσκάφη λειτουργούν στη Συρία όλο το εικοσιτετράωρο και παρακολουθούν τις επιχειρήσεις.
Η ιρανική κρατική τηλεόραση, IRINN, ανέφερε αργότερα την Πέμπτη ότι ένας ανώνυμος Ιρανός αξιωματούχος διέψευσε επίσης το ρεπορτάζ του CNN.
Το ημιεπίσημο πρακτορείο ειδήσεων του Ιράν, FARS επιπλέον δήλωσε ότι το ιρανικό υπουργείο Άμυνας απέρριψε τις αναφορές ότι 4 από τους 26 πυραύλους κρουζ που εκτοξεύθηκαν από τον ρωσικό στόλο της Κασπίας εναντίον στόχων του Ισλαμικού Κράτους στη Συρία έπληξαν στόχους στο Ιράν. Το FARS πρόσθεσε ότι το ιρανικό υπουργείο Άμυνας δήλωσε ότι οι αναφορές αυτές αποτελούν μέρος «του ψυχολογικού πολέμου» που διεξάγει η Δύση.
Στις 30 Σεπτεμβρίου, η Ρωσία, κατόπιν αιτήματος του προέδρου της Συρίας, Μπασάρ αλ Άσαντ, ξεκίνησε «χειρουργικές» αεροπορικές επιθέσεις κατά στόχων του Ισλαμικού Κράτους με επιθετικά αεροσκάφη Sukhoi Su-25, Su-24 και βομβαρδιστικά Su-34.
Δείτε το Βίντεο από την εκτόξευση πυραύλων κρουζ από τον ρωσικό στόλο της Κασπίας εναντίον στόχων του Ισλαμικού Κράτους στη Συρία που έδωσε το υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ