}

02 Μαρτίου, 2016

Ρατσισμός κι απάνω τούρλα

Αποτέλεσμα εικόνας για Φυλετισμός«Δόγμα κατά το οποίον πρέπει να διαφυλάσσεται η ενότης της φυλής. Ελληνιστί Φυλετισμός» (Εγκυκλοπαίδεια ‘’Ηλίου’’ τ. ΙΘ, σελ. 440).

Δηλαδή και για να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους, όπως έλεγε ο Ζήσης (Ευάγγελος Πρωτοπαπάς), στην ταινία του Αλ. Σακελλάριου «Οι Γερμανοί ξανάρχονται», ρατσιστής, κατά μία από τις εγκυρότερες εγκυκλοπαίδειές μας, είναι αυτός, που διαφυλάσσει την ενότητα της φυλής. Αυτό, το τόσο απλό και το τόσο σπουδαίο.
Εικόνα: Χρήστος Μπολώσης
Χρήστος Μπολώσης 
Υποστράτηγος ε.α
Βεβαίως είναι τόσο απλό να το αντιληφθούν, οι έχοντες κόκκον σινάπεως εγκέφαλον, διότι οι «προοδευτικοί» της δεκάρας, που, αντί για φαιά ουσία, διαθέτουν κουρκούτι και μουσταλευριά, αυτά είναι δύσκολα πράγματα. Αυτοί, με την ευκολία που τους δίνει η άγνοιά τους, βαφτίζουν «ρατσιστή» οποιονδήποτε αρνείται να δεχθεί την εξ’ ανατολών απειλή, η οποία δεν βρίσκεται πλέον προ των Πυλών, αλλά εντός των τειχών. Μπήκαν στη πόλη οι οχτροί, όπως τραγουδούσε ο Νίκος Ξυλούρης τους στίχους του Γιώργου Σκούρτη, πάνω σε μουσική του Γιάννη Μαρκόπουλου.
Και για να (ξανα)βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους.
Νομίζουν οι κουφιοκεφαλάκηδες, ότι οι Έλληνες τα βάζουν με τους λαθρομετανάστες επειδή είναι σκούροι, ή κίτρινοι, ή μπλε, ή λιλά, ή σωμόν; Δηλαδή πιστεύουν ότι εάν δεχόμαστε παρόμοια εισβολή από ξανθούς, ρούσους γαλανομάτες, θα ανοίγαμε τις αγκαλιές μας; Είναι μακριά νυχτωμένοι οι άνθρωποι.
Δεν έχω δει κανέναν Έλληνα να δυσανασχετήσει με μαύρους (αναφέρω τους μαύρους, διότι αυτός είναι ο καημός των ψυχοπονιάρηδων), που έχουν έρθει κανονικά στη Χώρα μας. Δυσανασχέτησα εγώ με τους σπουδαστές της Σχολής Ευελπίδων ή της Σχολής Εθνικής Αμύνης από την Νιγηρία ή την Αλβανία; Καθ’ όλα νόμιμοι, βάσει διακρατικών συμφωνιών, και τα σκυλιά δεμένα. Δυσανασχέτησε κάποιος επειδή ο Ριβάλντο ήταν σκούρος; Απέρριψε κάποιος ‘Έλληνας τον Ρέϊ Τσάρλς ή τον Νατ Κινγκ Κόουλ ή τους Πλάτερς για το χρώμα τους;
Καταλαβαίνουν πολύ καλά τι εννοώ οι μπουζουκοκέφαλοι, αλλά μάλλον τους βολεύει αυτή η μπαχαλοποίηση. Το γιατί δεν το γνωρίζω. Το ψυλλιάζομαι βέβαια, αλλά όρκο, έστω και πολιτικό, σαν των ΣΥΡΙΖΑίων, δεν παίρνω ακόμα. Τα πράγματα είναι τόσο απλά και φανερά, που και μια γάτα των Ιμαλαίων θα το καταλάβαινε. Τώρα θα μου πείτε ότι μία άλλη γάτα των Ιμαλαίων, κατάλαβε πολύ περισσότερα, σοβαρότερα και πολυπλοκότερα, αλλά εγώ θα σας πω ας πρόσεχαν τα αφεντικά της, διότι δεν υπάρχουν μόνο οι μεγάλοι κοριοί της ΕΥΠ, αλλά και γάτες Ιμαλαίων με πέταλα, που λέει και ο Χάρυ Κλιν.
Πάντως το πράγμα έχει ξεφύγει.
Λες ότι δεν σου αρέσουν η Σία και η Τασούλα και η σβερκιά σούρχεται: «Ρατσιστής».
Διαμαρτύρεσαι επειδή ο Εσσιέν (ποδοσφαιριστής του ΠΑΟ για τους αμύητους) παθαίνει μία θλάση κάθε 2 δευτερόλεπτα και αμέσως «ρατσιστής».
Φασκελώνεις τον Κρισάντους (τέως, ελπίζω, ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ), διότι χάνει γκολ, που δεν θα το έχανε πλυντήριο ελαφρώς μεταχειρισμένο και τίγκα στο άπλυτο, νάσου την η ταμπέλα του «ρατσιστή».
Ρε, σοβαρευτείτε ρε σεις. Εν τάξει είπαμε βασανισμένοι, ταλαιπωρημένοι και ό,τι άλλο θέλετε. Όμως πάρτε το χαμπάρι. Η Ελλάδα μας δεν αντέχει, ούτε τα μέχρι τώρα και - προ παντός - ούτε και τα σχεδιαζόμενα. Και μη μας πιάνει και τόσο πολύ ο πόνος. Θυμηθείτε εκείνον τον Τσενάϊ, που τόσα δάκρυα έχυσαν οι φιλεύσπλαχνοι που έσπευσαν να τον παρουσιάσουν ως θύμα ρατσισμού και ξενοφοβίας και οι γνωστοί μπουρδολόγοι, έσπευσαν και να τον βαφτίσουν. Θυμάστε τι είπε για την Ελλάδα πριν λίγους μήνες; Να σας το θυμίσω: «Με αναγκάσαν να πω ότι είμαι Έλληνας». Είπατε τίποτις;
Και κάτι ακόμα περί Τσενάϊ. Πληροφορίες από κύκλους μεταναστών στην Αθήνα, επιβεβαιώνουν πως οι Αλβανοί θέλουν να ιδρύσουν αλβανικό κόμμα στην Ελλάδα, το οποίο δεν θα είναι απλά "Κόμμα Αλβανοφώνων" αλλά μια πολιτική κίνηση που θα συσπειρώνει όλους τους μετανάστες, νόμιμους και μη, καθώς η αλβανική είναι η μεγαλύτερη κοινότητα μεταναστών στη χώρα μας. Και ποιος προορίζεται για την θέση του προέδρου του κόμματος; Ο... σημαιοφόρος Οδυσσέας Τσενάι! Και ποιοι θα είναι οι σκοποί τέτοιου κόμματος;
Όποιος δεν τους αντιλαμβάνεται, την Δευτέρα να έρθει με τον κηδεμόνα του και να έχει γράψει εκατό φορές την φράση «Δεν θα ξαναφάω σκέτο κουτόχορτο, αλλά πρώτα θα το ανακατέβω με μπόλικο παραθείο».
Χρήστος Μπολώσης Υποστράτηγος ε.α

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ