}

13 Μαΐου, 2016

Ο «συνέταιρος» της συμφοράς!


Αποτέλεσμα εικόνας για Βαγγέλης ΒενιζέλοςΟ χρόνος είναι σοφότερος των ανθρώπων και αποδεικνύει σε κάθε περίπτωση το ειδικό βάρος απάντων. Ο Βαγγέλης Βενιζέλος ζυγίστηκε από τον χρόνο και τις πολιτικές αναταράξεις που βρέθηκαν στον δρόμο του, και βρέθηκε λιποβαρής. Το «εκτόπισμα» που ο ίδιος νόμιζε ότι είχε εξαϋλώθηκε όταν η πολιτική του πασοκικού συνδικάτου, στο οποίο συμπρωταγωνιστούσε, έστειλε την πατρίδα μας στα βράχια του Μνημονίου.

Ο ίδιος, προσπαθώντας απελπισμένα να σωθεί από την αφάνεια αλλά και τις περιπέτειες που θα μπορούσε να προκαλέσει η εξονυχιστική διερεύνηση των ανοιχτών φακέλων των κυβερνήσεων, στις οποίες συμμετείχε, γαντζώθηκε πάνω στο άρμα της συγκυβέρνησης με τον Αντώνη Σαμαρά και έστειλε, όπως πάντα, τον λογαριασμό της ακαταλληλότητάς του (για οποιονδήποτε σοβαρό ρόλο) στους πολίτες.
Το χαράτσι στα ακίνητα μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ, η υπερφορολόγηση, το PSI και το «κούρεμα» των ομολόγων, η εξαφάνιση των αποθεματικών των ασφαλιστικών ταμείων και ένα σωρό άλλα τερατουργήματα φέρουν φαρδιά πλατιά την υπογραφή του. Η εξαθλίωση των Ελλήνων είναι δημιούργημα και αυτού του πλούσιου ανθρώπου, που χρησιμοποίησε το πρωθυπουργικό αεροπλάνο για να μη χάσει ημέρες από τις διακοπές του και καταδεχόταν να μετακινείται με κρατική λιμουζίνα των 750.000 ευρώ, όταν χιλιάδες Ελληνες αυτοκτονούσαν λόγω χρεών.
Τώρα, ο κ. Βενιζέλος σε συνέντευξη που παραχώρησε αποφάνθηκε ότι «υπάρχει ένας, ας το πούμε έτσι, αθέατος και ανεπίσημος τρίτος εταίρος στην κυβέρνηση. [...]  Μια τρίτη δύναμη, η οποία προέρχεται από τον συντηρητικό χώρο, από τη λεγόμενη αντιμνημονιακή Δεξιά».
Αν και κανείς δεν μπορεί να πάρει... τοις μετρητοίς όσες από τις χιλιάδες απόψεις που εκφράζει επί παντός επιστητού ο πρώην αρχηγός του απαξιωμένου πασοκικού συνδικάτου, πρέπει να του υπενθυμιστεί το εξής: Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ βασίζεται κυρίως στις υπηρεσίες που του προσφέρουν ένα σωρό προβεβλημένα στελέχη του ΠΑΣΟΚ, του κόμματος που διέλυσε την Ελλάδα και ύστερα καμωνόταν πως προσπαθούσε να τη σώσει.
Ο κ. Βενιζέλος μάλλον προσπαθεί να λησμονήσει τους «συντρόφους» του...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ