}

14 Ιουλίου, 2016

“Σηκώθηκε” το πρώτο γερασμένο P3 για να εκσυγχρονιστεί στην ΕΑΒ (ΦΩΤΟ)

“Σηκώθηκε” το πρώτο γερασμένο P3 για να εκσυγχρονιστεί στην ΕΑΒ
Το πρώτο από τα 5 συνολικά αεροσκάφη ναυτικής συνεργασίς P 3 Orion του ΠΝ που θα εκσυγχρονιστούν, πέταξε από την Ελευσίνα και προσγειώθηκε στην Τανάγρα και στις εγκαταστάσεις της ΕΑΒ.

Οι φωτογραφίες είναι από την πτήση του P 3 με αμερικανικό πλήρωμα.
Η πτήση του P 3 που ήταν καθηλωμένο από το 2009, ξεκίνησε από την αεροπορική βάση της Ελευσίνας. Προορισμός η Τανάγρα και οι εγκαταστάσεις της ΕΑΒ, στις οποίες θα γίνουν όλες οι εργασίες εκευγχρονισμού και αναβάθμισης των αεροσκαφών P 3 Orion, που ανεξήγητα η Ελλάδα είχε καθηλώσει.
Οι κινητήρες πήραν μπροστά, η πτήση δεν είχε προβλήματα και τo πρώτο P 3 διέψευσε όσους είχαν σπεύσει να τα χαρακτηρίσουν “σαπάκια”.
Η πτήση αποτελεί ένα είδος δικαίωσης για τον Α/ΓΕΕΘΑ Βαγγέλη Αποστολάκη, ο οποίος μετά από το θέμα των υποβρυχίων δίνει μια λύση και σ΄ αυτό των αεροσκαφών ναυτικής συνεργασίας.
Ελπίζουμε εκεί στην ΕΑΒ η διοίκηση να έχει καταλάβει ότι η έναρξη και η ολοκλήρωση του προγράμματος επείγει…Θα πρέπει να αρχίσουν να λειτουργούν με “πολεμικούς” ρυθμούς .

Πηγή: militaire.gr


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Μήνυμα από τον "διαχειριστή" του ιστολογίου  ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ : Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη. Ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε. Δεν είμαι δημοσιογράφος, αλλά ένας απόστρατος αξιωματικός της Π.Α. που αποφάσισε να κάνει αυτό που δεν κάνουν οι επαγγελματίες δημοσιογράφοι.
Αν σας αρέσουν οι αναρτήσεις μας κοινοποιήστε στους φίλους σας το μπλογκ: ap-ax-aerop.blogspot.com και τις δημοσιεύσεις μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ