}

03 Ιουλίου, 2016

To F 35 στην Βρετανία του Brexit! - Εντυπωσιακές φωτό από το “νέο αόρατο όπλο”

f35_kc135

Η Βρετανία λίγες ημέρες μετά από το Brexit,υποδέχεται στο έδαφός της ένα δικό της F 35 και ακόμη πέντε από τις ΗΠΑ! Κάποια απ΄ αυτά θα πετάξουν στην αεροπορική επίδειξη που θα γίνει στο πλαίσιο της γνωστής αεροπορικής έκθεσης  στο Φάρμπορο,λίγο έξω από το Λονδίνο.
Οι Βρετανοί όπως θα διαπιστώσετε και από τις φωτογραφίες -ορισμένες πολύ εντυπωσιακές- δίνουν μεγάλη σημασία στο γεγονός. Πάρα πολλοί δημοσιογράφοι καλύπτουν κάθε μέρα την παρουσία των F 35 σε βρετανικό έδαφος.
Παρά την κριτική που κατά καιρούς δέχεται το F 35,προχωρά και είναι βέβαιο ότι μέσα στην επόμενη διετία θα μας απασχολήσει πολύ έντονα.Οι Τούρκοι αναμένεται να αρχίσουν παραλαβές το 2018.
Δείτε τις εντυπωσιακές φωτογραφίες των F 35 στη Βρετανία.

F-35B BK3 refueling over the UK Kb
F-35Bs over the UK Kb
f35_airport
f35_pilots


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Μήνυμα από τον "διαχειριστή" του ιστολογίου  ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ : Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη. Ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε. Δεν είμαι δημοσιογράφος, αλλά ένας απόστρατος αξιωματικός της Π.Α. που αποφάσισε να κάνει αυτό που δεν κάνουν οι επαγγελματίες δημοσιογράφοι.
Αν σας αρέσουν οι αναρτήσεις μας κοινοποιήστε στους φίλους σας το μπλογκ: ap-ax-aerop.blogspot.com και τις δημοσιεύσεις μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ