}

16 Αυγούστου, 2016

Choïgou: πιθανή συμφωνία με τις ΗΠΑ για στρατιωτική συνεργασία στο Χαλέπι..το ΝΑΤΟ θα χτύπαγε τη Συρία με 624 πυραύλους κρουζ

13445596_291491097864488_1594180899595585799_n
H Ρωσία και οι ΗΠΑ είναι κοντά σε μια συμφωνία για στρατιωτική συνεργασία στο Χαλέπι ανακοίνωσε τη Δευτέρα ο ρώσος υπουργός Άμυνας Sergueï Choïgou.

«Είμαστε σε μια φάση πολύ δραστήρια των διαπραγματεύσεων με τους αμερικανούς εταίρους μας […] και σε ημιδιαρκή επαφή με την Washington», τόνισε ο Choïgouσε συνέντευξη που μεταδόθηκε από τη ρωσική ΤV.

«Προχωράμε βήμα προς βήμα προς μια  ρύθμιση- και δεν μιλάω παρά για το Χαλέπι- που θα μας επιτρέψει να βρούμε κοινούς στόχους και ν΄αρχίσουμε να μαχόμαστε μαζί για να εγκαθιδρύσουμε την ειρήνη σε αυτή τη γη που υποφέρει εδώ και πολύ καιρό», πρόσθεσε.
Η μάχη του Χαλεπίου η πιο σημαντική από την αρχή της διαμάχης στη Συρία είναι κρίσιμη και για τα 2 αντιμαχόμενα στρατόπεδα.  ouest-france 

Oι χειρισμοί του ρώσου προέδρου εμπόδισαν το ΝΑΤΟ να χτυπήσει τη Συρία κατά μέσο όρο με  624 πυραύλους κρουζ δήλωσε ο Sergueï Choïgou.
une explosion, image d` illustration

« Μπορούμε ν΄αναρωτηθούμε τι θα συνέβαινε αν ο πρόεδρός μας δεν είχε θεσει την ιδεά για τον αφοπλισμό των χημικών όπλων.Είχαν αναπτυχθεί πύραυλοι κρουζ που ήταν ικανοί να χτυπούν επί 24ωρης βάσης.Υπήρχαν 624 τέτοιοι πανέπτοιμοι να χτυπήσουν μαζικά τη Συρία « , ανέφερε ο ρώσος υπουργός.sputnik

Στην συριακή πόλη του Χαλεπίου, όπου έχει αναπτυχθεί ρωσική ανθρωπιστική επιχείρηση, είναι πλέον 700 μόνο χιλιάδες κάτοικοι δήλωσε τη Δευτέρα ο  Shoigu.

« Διέθετε πάνω από 2 εκατομμύρια κατοίκους πριν από τον πόλεμο..αλλά τώρα σύμφωνα με τις εκτιμήσεις μας  είναι περίπου 700 χιλιάδες ανθρώποι … » – ανέφερε στη συνέντευξή του στο τηλεοπτικό κανάλι «Ρωσία 24″ (RTR).Σημείωσε ότι οι κάτοικοι του ανατολικού τμήματος του Χαλεπίου είναι στην πραγματικότητα όμηροι των ένοπλων ομάδων.ΙNTERFAX

dimpenews.com

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Μήνυμα από τον "διαχειριστή" του ιστολογίου  ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ : Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη. Ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε. Δεν είμαι δημοσιογράφος, αλλά ένας απόστρατος αξιωματικός της Π.Α. που αποφάσισε να κάνει αυτό που δεν κάνουν οι επαγγελματίες δημοσιογράφοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ