}

01 Σεπτεμβρίου, 2016

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ - Κάποτε οι Ισραηλινοί είπαν …Ότι η ΠΑ μπορεί σε 48ώρες να γονατίσει την Τούρκικη Πολεμική Μηχανή! «Δείτε Γιατί (vide)


veteranos.gr


Κάποτε ένας Ισραηλινός Αξιωματούχος Βετεράνος του Πολέμου  ανέφερε και τεκμηρίωσε σε συγκέντρωση Αξιωματούχων και Διπλωματών ,οτι η Ελληνική Πολεμική Αεροπορία  της Ελλάδος σε 48 μόνο  ώρες ,μπορεί να γονατίσει την Τούρκικη Πολεμική και αποδεικνύεται σήμερα από τα γεγονότα οτι τότε είχε απόλυτο δίκιο!

Αν κάποιος ψυχρός Στρατιωτικός Αναλυτής αναλύσει Στρατιωτικά της Αντίδραση της «Ανίκητης Τούρκικης  Στρατιάς»,μόνο απο την ήττα της στο Πραξικόπημα απο αλαλάζοντας Τούρκους πολίτες   και το παρακαλετό των Στρατιωτικών στο λιντσάρισμα του Τουρκικού Όχλου ,εύκολα μπορεί να βγάλει κανείς τα συμπεράσματα του, για τις Πολεμικές Δυνατότητες των Τούρκων !1034941079
Ακόμη και σήμερα μετά την Εισβολή των Τούρκικων Δυνάμεων στη Συρία που να σημειωθεί οτι προετοιμάζονταν Στρατιωτικά εδώ και μήνες …Εδώ και Μήνες έχουν αποσύρει οι Τούρκοι τα Άρματα απο τον Έβρο και τα έχουν μεταφέρει στα Σύνορα με την Συρία …
Ακόμη και σήμερα χρειάστηκαν την Αεροπορική Συνδρομή των Αμερικανών για να προχωρήσουν έχοντας απέναντι τους Κατσαπλιάδες με Τσεκούρια, Καλάζνικοφ και ημιφορτηγά !polemikh-aeroporia
ΑΝ απέναντι τους οι Τούρκοι έχουν  ένα Οργανωμένο Στρατό και  την Ελληνική Πολεμική Αεροπορία θα τους  είχε Λιανίσει χωρίς Ανάσα!
Αν θέλετε να το διαπιστώσετε δείτε μόνοι σας κάποιες απο τις δυνατότητες της Ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας στο Video που Ακολουθεί !



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Μήνυμα από τον "διαχειριστή" του ιστολογίου  ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ : Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη. Ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε. Δεν είμαι δημοσιογράφος, αλλά ένας απόστρατος αξιωματικός της Π.Α. που αποφάσισε να κάνει αυτό που δεν κάνουν οι επαγγελματίες δημοσιογράφοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ