}

03 Σεπτεμβρίου, 2016

Άστραψε και βρόντηξε ο B.Πούτιν: «Η αναθεώρηση των συμφωνιών του Β “Παγκοσμίου Πολέμου ανοίγει το κουτί της Πανδώρας»

Άστραψε και βρόντηξε ο Βλαδίμηρος σε σχέση με την «κυοφορούμενη» προσπάθεια ΗΠΑ και ΕΕ  να ακυρώσουν τις συμφωνίες  του   Β “Παγκοσμίου Πολέμου , τονίζοντας ότι αυτό θα αποτελέσει  την αρχή δυσμενέστατων εξελίξεων στην Ευρώπη.


«Οι  συζητήσεις σχετικά με την αναθεώρηση των αποτελεσμάτων του Β “Παγκοσμίου Πολέμου δεν πρέπει να αγγίξει το θέμα του Καλίνινγκραντ και τα ανατολικά εδάφη της Γερμανίας και της Πολωνίας, διότι έτσι θα  ανοίξει το  «κουτί της Πανδώρας», δήλωσε ο Πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν, σύμφωνα με το RIA Novosti.
«Αν κάποιος θέλει να ξεκινήσει να αναθεωρήσει  τα αποτελέσματα του Β “Παγκοσμίου Πολέμου, αυτό αποτελεί προάγγελο εξελίξεων . Η συζήτηση  για το  Καλίνινγκραντ, και για τις ανατολικές περιοχές της Γερμανίας, όπως το Lviv, το  οποίο ήταν μέρος της Πολωνίας είναι μια ατέρμονη προσπάθεια που δεν έχει τέλος  . Υπάρχει κάτι ακόμη, τόσο  η Ουγγαρία όσο και η Ρουμανία  διεκδικούν επίσης περιοχές  »,  δήλωσε ο Πούτιν σε συνέντευξή του στο Bloomberg.
«Αν κάποιος θέλει να ανοίξει το κουτί της Πανδώρας , ας ξεκινήσει να εργάζεται με αυτό, και  παρακαλώ να σηκώσει το  χέρι, ξεκινήστε….»,  πρόσθεσε ο Ρώσος Πρόεδρος.
Ποιοι και από πού ξεκίνησαν συζήτηση για την αλλαγή του για status quo των συμφωνιών που επιτεύχθηκαν το 1945 ;
Εκτιμήσεις ειδικών γεωπολιτικών αναλυτών και αμυντικών εμπειρογνωμόνων , καταλήγουν στο άμεσο συμπέρασμα της αναθεωρήσεως ολόκληρου του «κόσμου» που βγήκε από τα ερείπια εκείνου του μεγάλου πολέμου.
Η συνέχεια θα είναι σίγουρα ένας ακόμη μεγάλος πόλεμος  που θα διαλύσει σίγουρα ότι άφησε όρθιο αυτός ακόμα ο  Β” Παγκόσμιος  Πόλεμος.

Πηγή 

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Μήνυμα από τον "διαχειριστή" του ιστολογίου  ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ : Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη. Ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε. Δεν είμαι δημοσιογράφος, αλλά ένας απόστρατος αξιωματικός της Π.Α. που αποφάσισε να κάνει αυτό που δεν κάνουν οι επαγγελματίες δημοσιογράφοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ