}

22 Σεπτεμβρίου, 2016

Σοκ από τα ψέμματα των ψευτοθόδωρων του Μαξίμου: Γιατί στη συνάντηση A.Τσίπρα-Ρ.Τ.Ερντογάν δεν υπήρχε ελληνική σημαία; – Δείτε τις φωτογραφίες

tsipras-erdogan
Πολλά ερωτηματικά προκάλεσε το γεγονός ότι στις φωτογραφίες από τη συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν απουσίαζε η ελληνική σημαία, ενώ ο Έλληνας πρωθυπουργός ήταν διαρκώς με φόντο τη σημαία της Τουρκίας. Η επίσημη δικαιολογία του Μαξίμου δεν πείθει... (Πόσο μάλιστα, που στις αντίστοιχες συναντήσεις με Ομπάμα, Ολάν και Ξι Γινπινγκ υπήρχε η Ελληνική σημαία. )

Η ελληνική σημαία υπήρχε μόνο σε μικρό μέγεθος πάνω στο τραπεζάκι, ανάμεσα στις δύο άνδρες.
Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές η ελληνική σημαία απουσίαζε, καθώς το πρωτόκολλο προβλέπει πως σε περίπτωση συνάντησης ενός προέδρου Δημοκρατίας (όπως είναι ο Ερντογάν), με πρωθυπουργό άλλης χώρας, τοποθετούνται δύο σημαίες της χώρας προέλευσης του προέδρου.Η τοποθέτηση δύο σημαιών πραγματοποιείται όταν οι εκπρόσωποι των κρατών είναι ομότιμοι.
Φαίνεται όμως ότι τα πράγματα δεν είναι όπως προσπάθησε να τα παρουσιάσει το Μαξίμου. Γιατί σε συναντήσεις που είχε ο Ελληνας πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας με πρόεδρους (και όχι πρωθυπουργούς) άλλων χωρών οι μεγάλες σημαίες ήταν μία από κάθε χώρα.
Ενδεικτικές είναι οι φωτογραφίες του κ.Τσίπρα από τις συναντήσεις με τους Φρανσουά Ολάντ (πρόεδρος Γαλλίας), Μπαράκ Ομπάμα (πρόεδρος ΗΠΑ), Ξι Γινπινγκ (πρόεδρος Κίνας), Βλάντιμιρ Πούτιν (πρόεδρος Ρωσίας).
2597682

πηγή: http://www.pentapostagma.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ