}

05 Σεπτεμβρίου, 2016

Όχι, δεν είναι δικτάτορες, είναι απλά λιμασμένοι και διψασμένοι για αίμα λύκοι, στρατευμένοι στη ΝΤΠ. Αυτό είναι...

Οι προηγούμενοι ήταν διαπλεκόμενοι, φαύλοι, προδοτικοί και καταλήστευσαν την πατρίδα.

Οι τωρινοί πάλι είναι σαν λιμασμένοι λύκοι, που τους άνοιξαν την πόρτα στο μαντρί και όρμησαν μέσα με λυσσώδη λαχτάρα για αίμα και δεν ξέρουν τι να πρωτοφάνε. 
Οι προηγούμενοι ήταν πιο
εκλεπτυσμένοι στο τραγάνισμα, οι τωρινοί είναι άγαρμποι, απείρως αρπακτικοί, θρασείς όσο δεν παίρνει και κραυγαλέα ζωώδεις. Αμφότεροι όμως, παλιοί και σημερινοί, ήταν, είναι και θα είναι επιζήμιοι και θανατηφόροι για την Ελλάδα και τους Έλληνες. Οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ διώχνουν την "παλιοσειρά" με τους λακέδες της (καναλάρχες) ή έτσι δείχνει, πετώντας έξω από την πίτα τους Βαρδινογιάννηδες (ΣΤΑΡ) και τον Κοντομηνά (Αλφα) -παρά τις φιλότιμες προσπάθειες που έκαναν επί χρόνια οι τώρα εκδιωχθέντες ώστε να υπηρετήσουν πιστά και με τη γλώσσα έξω το σύστημα, αλλά έτσι είναι, ο Κρόνος τρώει τα παιδιά του- και εισάγοντας τον Μαρινάκη (ναι στο κεφάλαιο, οι "αριστεροί", αλλά ναι στο "δικό μας" κεφάλαιο, εφόσον μας τα χώνει χοντρά και θα μας κάνει και τα κέφια στη στρατευμένη ενημέρωση) και τον Καλογρίτσα (τον κόκκινο ΚΚΕ καπιταλίστα αλά κομμουνιστική καπιταλιστική Κίνα, και μάλιστα "αμφίβιο", δηλαδή με δεξιές κουμπαριές (βλ. Καμμένος) από παλιά (κρατάει χρόνια αυτή η κολόνια και έχει πολύ βρωμίσει). Κρατάνε εφεδρεία τον Κυριακού (ΑΝΤ1),-παλιοσειρά, να υπάρχει κάτι κι απ' αυτήν για να την έχουμε στο χέρι- αλλά και τον Αλαφούζο (ΣΚΑΪ), το πλέον δυνατό και εμμονικό χαρτί, το απόλυτο φερέφωνο της ΝΤΠ δηλαδή, που κανένας δεν το παρακολουθεί ως κανάλι, αφού δεν έχει και τίποτα για να δείξει. Όταν τελειώσουν με τους μεγάλους κι όταν θα έχουν σιγήσει τα πάντα, θα ξαναστραφούν σ' εμάς. Κι όχι μόνο για να μας πάρουν ό,τι θα μας έχει απομείνει (αν μας έχει), αλλά και για να τσακίσουν το μυαλό μας και την όποια ελευθερία της σκέψης μας θα έχει επιβιώσει μέσα στη λαίλαπα της προπαγάνδας και της κακότητας που μας χτυπάει από παντού. Όχι, δεν είναι δικατάτορες, είναι απλά λιμασμένοι και διψασμένοι για αίμα λύκοι, στρατευμένοι στη ΝΤΠ. Αυτό είναι... οι τωρινοί!
Ντορέτα Πέππα

Πηγή: http://asimpiestos.blogspot.com/2016/09/blog-post_3.html

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Μήνυμα από τον "διαχειριστή" του ιστολογίου  ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ : Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη. Ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε. Δεν είμαι δημοσιογράφος, αλλά ένας απόστρατος αξιωματικός της Π.Α. που αποφάσισε να κάνει αυτό που δεν κάνουν οι επαγγελματίες δημοσιογράφοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ