}

18 Σεπτεμβρίου, 2016

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ! «Τα πήραν στο κρανίο» οι Ρώσοι με τους Αμερικανούς και βομβάρδισαν ανηλεώς θέσεις του ISIS και του FSA- Οι Αμερικανοί παραδέχθηκαν κυνικά ότι κτύπησαν τον συριακό στρατό (ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ)

ssha-otkazalis-vmeste-s-rossiey-spasat-samolety-v-sirii_471Ρωσικά μαχητικά αεροσκάφη θέλοντας να βοηθήσουν  τον συριακό στρατό να επανακτήσει όλα τα εδάφη που χάθηκαν από τις  προκλητικά εσκεμμένες   αεροπορικές επιθέσεις των ΗΠΑ, ξεκίνησαν επιχείρηση μαζικού βομβαρδισμού στον ISIS, αναφέρει έγκυρη ρωσική δημοσιογραφική πηγή.
Σύμφωνα με την υπηρεσία τύπου των ρωσικών δυνάμεων από το χθες  βράδυ μέχρι και σήμερα και ενδεχομένως και αύριο ,  τα βομβαρδιστικά Su-34 θα έχουν να κάνουν πολλές ώρες υπερωρία κονιορτοποιώντας τις θέσεις των ισλαμιστών μαχητών , που τρέχουν και δεν φτάνουν.
Η ρωσική αεροπορία χτύπησε όσο πιο δυνατά μπορούσε ισχυρή στη δυτική πλευρά του λόφου Thardeh, (στις παρυφές της «Deir Ezzor»), διότι εκεί ακριβώς είχαν συγκεντρωθεί εκατοντάδες ισλαμιστές μαχητές.
Μετά τον καταστροφικό ρωσικό βομβαρδισμό, ο οποίος άφησε πίσω του σκηνές αποκάλυψης , ανέλαβε δράση η 137η συριακή ταξιαρχία  Πυροβολικού και με τα  βαρέα πυροβόλα της  των 155 mm, και με την υποστήριξη Ιρανών κομάντος, προέλασε « πυροβολώντας και σκοτώνοντας ότι κινούνταν .
Έτσι ανακτήθηκε ταχύτατα το χαμένο έδαφος και οι περισσότερες από τις  θέσεις που είχαν χαθεί , συμπεριλαμβανομένου του λόφου  Thardeh.
Όπως αποκάλυψε σήμερα έγκυρες πηγές των ρωσικών στρατιωτικών υπηρεσιών GRU, στην χθεσινή άνανδρη αεροπορική επιδρομή στο Ντέιρ αλ-Ζορ,  συμμετείχαν και αυστραλιανά μαχητικά αεροσκάφη F-16, εκτός από τα αμερικανικά .
Το υπουργείο άμυνας της Αυστραλίας αναγνώρισε την δράση μαχητικών αεροσκαφών  της πολεμικής αεροπορίας της χώρας,  στην μαζική  δολοφονία ανδρών του συριακού στρατού, αλλά αρνείται  ότι οι Αυστραλοί πιλότοι κτύπησαν τους Σύρους στρατιώτες .
«Τα αυστραλιανά αεροσκάφη ήταν μεταξύ των συμμετεχόντων στις στρατιωτικές επιχειρήσεις του συνασπισμού. Ωστόσο, εμείς ποτέ δεν θα προκαλούσαμε  σκόπιμο πλήγμα στο συριακό στρατό. Εκφράζουμε τα συλλυπητήριά μας στις οικογένειες των νεκρών και των τραυματιών σε αυτό το περιστατικό με τον συριακό στρατό», ανακοίνωσε το γραφείο τύπου του υπουργείου άμυνας της Αυστραλίας .
Oι Αμερικανοί αξιωματούχοι, με τη σειρά τους, αποκάλεσαν το περιστατικό ένα συνηθισμένο λάθος.  
Ένα λάθος που στοίχισε όμως την ζωή σε 62-83 Σύρους  στρατιώτες, ενώ πάνω  από εκατό τραυματίστηκαν.
Ένα λάθος  που επανέλαβαν οι Αμερικανοί,  στο Ιράκ , στην Βοσνία, στην Σερβία, στο Κοσσυφοπέδιο, στο Βιετνάμ και ποιος ξέρει που αλλού.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ