}

10 Οκτωβρίου, 2016

ΕΚΤΑΚΤΟ: Διαταγή Σ.Σοιγκού για Readiness 10′ σε όλες τις μοίρες της Δυτικής Στρατιωτικής Περιφέρειας – Σε διασπορά B-52 στη Μέση Ανατολή προχώρησαν οι ΗΠΑ – Έκτακτη Σύνοδος του ΝΑΤΟ

Με διαταγή του Υπουργού Άμυνας της Ρωσίας, Σεργκέι Σοιγκού,  όλες οι μοίρες και οι σχηματισμοί στην Δυτική Στρατιωτική Περιφέρεια τέθηκαν σε readiness της τάξεως των 10 λεπτών μετά την είδηση περί ανάπτυξης τριών αμερικανικών στρατηγικών βομβαρδιστικών B-52 στη βάση στο Djibouti και την μεταστάθμευση F-22 σε βάσεις των ΗΠΑ στην Μέση Ανατολή.

Η Δυτική Στρατιωτική Περιφέρεια της Ρωσία διαθέτει τα πιο σύγχρονα μαχητικά και μαζί με την Νότια Περιφέρεια θα συνδράμουν άμεσα στο μέτωπο της Συρίας.
H κατάσταση κλιμακώνεται διαρκώς και φαίνεται ότι η Ρωσία ξεδιπλώνει το δικό της «Σχέδιο Β».
Υπάρχουν ρωσικές κινήσεις σε πολλαπλά μέτωπα.
Ρώσος αξιωματούχος τόνισε πριν από λίγο ότι αυτή η κρίση δεν θα είναι τίποτα μπροστά σε στην Κρίση της Κούβας
Την ίδια στιγμή οι 28 Υπουργοί Άμυνας του ΝΑΤΟ θα συνεδριάσουν εκτάκτως στις Βρυξέλλες στις 26-27 Οκτωβρίου για να συζητήσουν την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί με την Ρωσία και ειδικά την μεταφορά των βαλλιστικών συστημάτων με πυρηνικές κεφαλές Iskander-M στο Καλίνινγκραντ.
Αυτό ανέφερε διπλωματική ΝΑΤΟϊκή πηγή στις Βρυξέλλες.
Ο Μιχαήλ Γκορμπατσόφ προειδοποίησε πριν από λίγο ότι ο κόσμος έχει φτάσει σε ένα επικίνδυνο σημείο.
«Πιστεύω ότι ο κόσμος έχει φτάσει σε ένα επικίνδυνο σημείο. Δεν θέλω να δώσω κάποια συγκεκριμένη »συνταγή», αλλά θέλω να πω ότι αυτό πρέπει να σταματήσει. Πρέπει να ανανεώσουμε τον διάλογο. Η παύση του ήταν το μεγαλύτερο λάθος», είπε ο 85χρονος τελευταίος ηγέτης της Σοβιετικής Ενωσης.
Όπως αναφέραμε στο άρθρο μας EKTAKTO: Πύραυλοι Kalibr με πυρηνικές κεφαλές είναι «φορτωμένοι» σε ρωσικά πλοία στην Μεσόγειο – Η Ταρτούς μετατρέπεται σε μόνιμη έδρα του ρωσικού στόλου όλα τα ρωσικά πλοία έχουν αποπλεύσει με την πυρηνική έκδοση των cruise Kalibr και δυστυχώς αυτό είναι μόνο η αρχή στο στάδιο της κλιμάκωσης…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ