}

02 Δεκεμβρίου, 2016

Ο Φιντέλ,ο Άδωνις Γεωργιάδης , η χούντα και οι Ένοπλες Δυνάμεις

fidel_adonisΟ Άδωνις Γεωργιάδης συγκαλεί σήμερα τον τομέα Άμυνας της ΝΔ,για να ΄χει τη πρώτη γνωριμία του μ΄ όσους απόστρατους αξιωματικούς συμμετέχουν σ΄ αυτή…


Στο μεταξύ χθες μ΄ ένα μήνυμά του στο twitter ο κ.Γεωργιάδης πήρε θέση στο …μέγα θέμα που απασχολεί ένα μέρος της
ελληνικής κοινής γνώμης: ήταν ή όχι δικτάτορας ο Φιντέλ Κάστρο;
Φαίνεται αυτό το κομμάτι της ελληνικής κοινής γνώμης έχει λύσει όλα τ΄ άλλα προβλήματά του και ανέλαβε να δώσει απάντηση και σ΄ αυτό το “καυτό ερώτημα”! Ο Κάστρο δεν ήταν άγιος ,αλλά δεν θυμόμαστε στις πολλές δεκαετίες που ήταν στο τιμόνι της χώρας του να υπήρξε η παραμικρή οργανωμένη προσπάθεια διαμαρτυρίας εναντίον του ή πολύ περισσότερο ανατροπής του. Οι αντιφρονούντες διώκονταν ,αλλά αν έχουμε καταλάβει καλά ήταν πάντα ισχνή μειοψηφία. Δεν μπορεί να δικαιολογήσει κανείς τις φυλακίσεις ή τις διώξεις αν υπήρξαν. Αλλά δεν μπορεί κανείς να υποστηρίξει στα σοβαρά ότι ο Κάστρο ήταν ένας αιμοσταγής δικτάτορας που δεν τον ήθελε ο λαός του.Δεν θα ΄χε παραμείνει τόσα χρόνια στην εξουσία,χωρίς ν΄ ανοίξει…μύτη.
Ο κ.Γεωργιάδης έγραψε στο twitter:


georgiadis


Στην σημερινή του επαφή με τους απόστρατους ο Άδωνις Γεωργιάδης νομίζουμε ότι θα καταλάβει από τους περισσότερους αν όχι απ΄ όλους ένα πράγμα:


Οι Έλληνες στρατιωτικοί στην συντριπτική τους πλειοψηφία μισούν, σιχαίνονται, απεχθάνονται την Χούντα των Συνταγματαρχών και του Ιωαννίδη.

Πρώτα απ΄ ολα γιατί ήταν μια προδοτική κλίκα εξαιτίας της οποίας χάθηκε σχεδόν η μισή Κύπρος.


Ήταν εκείνη η κλίκα που δέχτηκε να αποσύρει την μεραρχία από την Κύπρο…


Και ήταν εκείνη η κλίκα που στιγμάτισε τις Ένοπλες Δυνάμεις και τα στελέχη τους για πολλά χρόνια. Χρειάστηκε να περάσει αρκετός καιρός για να βγάλουν από πάνω τους τη “ρετσινιά” των χουντικών.


Όχι μόνο κατάφεραν να πείσουν την ελληνική κοινωνία,αλλά εδώ και πολλά χρόνια οι ΕΔ είναι στις δυο πρώτες θέσεις αποδοχής και εμπιστοσύνης της κοινής γνώμης.


Ο κ.Γεωργιάδης μπορεί να έχει τις απόψεις του ,αλλά εδώ και μερικές μέρες είναι “σκιώδης ΥΕΘΑ”. Κι αυτό θα πρέπει να τον κάνει πιο εγκρατή στις τοποθετήσεις του περί χούντας. Στις ΕΔ υπάρχει πρόβλημα με τη διείσδυση της Χρυσής Αυγής η οποία ως γνωστόν …λατρεύει τη χούντα της 21ης Απριλίου.Θα ενημερωθεί και γι΄ αυτό το πρόβλημα ο κ.Γεωργιάδης από τους επιτελείς του τομέα Άμυνας. Συνεπώς οποιαδήποτε δήλωση μπορεί να χρησιμοποιηθεί από “νοσταλγούς και σταγονίδια” ως “ξέπλυμα” της προδοτικής χούντας,καλό θα ΄ναι να αποφεύγεται.
militaire.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ