}

27 Ιανουαρίου, 2015

«Κλειδώνει» ο Αβραμόπουλος για ΠτΔ

«Κλειδώνει» ο Αβραμόπουλος για ΠτΔ

Όλα δείχνουν ότι ο Δημήτρης Αβραμόπουλος, θα αποτελέσει την πρόταση των κ.κ. Τσίπρα και Καμμένου για τη θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Ο Ευρωπαίος Επίτροπος έχει υπογραμμίσει πως «αν μου προταθεί δεν μπορώ να αρνηθώ, είναι η ύψιστη τιμή και ευθύνη για κάθε Έλληνα».


Δεν είναι τυχαίο ότι ο Ελληνας κοινοτικός επίτροπος ήταν από τους πρώτους που τηλεφώνησαν αργά το απόγευμα της Κυριακής στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ για να τον συγχαρεί για την εκλογική του επιτυχία. 
Επίσης πολλές – θετικές αναφορές που έγιναν εν μέσω προεκλογικής περιόδου από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ για τον Ελληνα κοινοτικό επίτροπο.
Η ανακοίνωση της πρότασης του κυβερνώντος κόμματος αναμένεται να γίνει εντός των αμέσως προσεχών 24ώρων, καθώς οι διαδικασίες για την ανάδειξη νέου Προέδρου της Δημοκρατίας θα ξεκινήσουν την ερχόμενη εβδομάδα.

Στην ηλεκτρονική έκδοση του εντύπου ευρωπαϊκής ενημέρωσης Europolitics δημοσιεύεται άρθρο με τίτλο «Φήμες για αποχώρηση του επιτρόπου Αβραμόπουλου» και υπότιτλο «Το όνομα του αναφέρεται για την Προεδρία της Ελληνικής Δημοκρατίας». Το δημοσίευμα σχολιάζει ότι σύμφωνα με πολιτικούς υπολογισμούς, όσον αφορά τη μετεκλογική κατάσταση στην Ελλάδα, υπάρχουν αναφορές για πιθανή υποψηφιότητα του Δημήτρη Αβραμόπουλου για την Προεδρία της Δημοκρατίας. Η αποχώρησή του από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή αναμένεται τον Φεβρουάριο, όταν το ελληνικό Κοινοβούλιο θα είναι σε θέση να προχωρήσει τη διαδικασία προεδρικής εκλογής, επισημαίνεται. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ