}

13 Μαΐου, 2015

Φτάνουν πια τα παζάρια, μας δουλεύουν οι ξένοι, να τελειώνουμε με τις διαπραγματεύσεις

Φτάνουν πια τα παζάρια, μας δουλεύουν οι ξένοι, να τελειώνουμε με τις διαπραγματεύσειςΤη στρατηγική ενός βρόμικου εκβιασμού διαρκείας έχει επιλέξει η ηγεσία των Βρυξελλών στην εναγώνια προσπάθειά της να παγιδεύσει τον Αλέξη Τσίπρα, να αποδομήσει την κυβέρνηση και να σκοτώσει ό,τι απέμεινε από την πραγματική οικονομία, με τελικό στόχο την απόλυτη υποδούλωση του λαού και της χώρας.
Μετά από έναν πολύμηνο οικονομικό στραγγαλισμό, οι λεγόμενοι εταίροι συνεχίζουν να επιβάλλουν στη χώρα το μαρτύριο της σταγόνας, ενώ παράλληλα προβάλλουν εξωπραγματικές απαιτήσεις, γνωρίζοντας εκ των προτέρων ότι δεν μπορούν να γίνουν αποδέκτες από την ελληνική κυβέρνηση.
Το παιχνίδι του εκβιασμού που συνοδεύεται από εξευτελιστικούς όρους, έχει σκοπό να στραγγαλίσει ό,τι απέμεινε στα δημόσια ταμεία, αφού η κυβέρνηση αναγκάζεται να πληρώνει τις δόσεις των τοκογλυφικών δανείων, χωρίς να εισπράττει δεκάρα τσακιστή από τους λεγόμενους εταίρους για να φτάσουμε σύντομα σε σημείο ολοκληρωτικής παράδοσης, με υπογραφή ενός νέου μνημονίου που θα εξαθλιώσει το λαό και θα υποδουλώσει τη χώρα.
Το μεγάλο λάθος της ελληνικής κυβέρνησης είναι ότι έδειξε καλόπιστη απέναντι στους λεγόμενους εταίρους, πληρώνοντας κανονικά από το υστέρημα του ελληνικού λαού τις δόσεις τόσο προς το ΔΝΤ όσο και προς την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα.
Η εξέλιξη αυτή είχε σαν αποτέλεσμα να αποθρασυνθεί ο Σόιμπλε και οι υπόλοιποι ξένοι τοκογλύφοι και να απαιτούν απόλυτη υποδούλωση και εξαθλίωση του λαού.
Έφτασαν σε σημείο να ζητούν επιτακτικά την ουσιαστική κατάργηση των συντάξεων, γιατί με τη νομοθέτηση του μηδενικού ελλείμματος στα ταμεία οι κύριες συντάξεις θα κυμαίνονταν από τα εκατό έως τα τριακόσια ευρώ το μήνα.
Γιαυτό θα πρέπει να σταματήσει αυτό το παραμύθι με τη διαπραγμάτευση.
Γιατί οι εκβιαστές και οι τοκογλύφοι ποτέ δεν διαπραγματεύονται.
Αντίθετα πάντα επιβάλλουν τους δικούς τους όρους, που είναι εξοντωτικοί και δολοφονικοί όταν διαπιστώσουν ότι έχουν να κάνουν με άτολμους ραγιάδες, όπως ήταν οι προηγούμενες κυβερνήσεις.
Αυτό το παζάρι διαρκείας που δεν έφερε κανένα αποτέλεσμα, έχει κουράσει τον κόσμο και γονάτισε στην κυριολεξία την οικονομία.
Είναι αστείο ολόκληρη η Ευρωπαϊκή Ένωση να ασχολείται επί τέσσερις μήνες για μια εκκρεμή δόση των 7,2 δισεκατομμυρίων ευρώ που έπρεπε να την είχαμε εισπράξει πριν από ένα χρόνο, ενώ απ’ το σύνολο του ποσού δεν πρόκειται να μπει δεκάρα στα ελληνικά δημόσια ταμεία και θα επιστραφεί πίσω στους τοκογλύφους.
Ακόμα και για παγκόσμιο πόλεμο δεν θα συνεδρίαζαν επί τέσσερις μήνες τα κονκλάβια του Ιερατείου των Βρυξελλών. Δυστυχώς κάτι άλλο επιδιώκουν οι ξένοι τοκογλύφοι με την περιβόητη διαπραγμάτευση, το οποίο δεν έχει καμία σχέση με την επίλυση του ελληνικού προβλήματος.
Αντίθετα είναι διάχυτη η εντύπωση ότι ο Σόιμπλε και η παρέα του επιδιώκουν να τσακίσουν την οικονομία και τα νεύρα του ελληνικού λαού, για να παραδειγματίσουν τους υπόλοιπους ευρωπαϊκούς λαούς που τολμούν να αντιστέκονται στη λιτότητα και τη γερμανική κυριαρχία. Χρέος του πρωθυπουργού είναι να ξεκαθαρίσει γρήγορα την κατάσταση, πριν η χώρα πέσει ολοκληρωτικά στην παγίδα που στήνουν οι ξένοι τοκογλύφοι.
Οφείλει να πάρει μια τελευταία πρωτοβουλία, να τους στείλει ένα κείμενο με τις μεταρρυθμίσεις που σκοπεύει να κάνει, απαιτώντας παράλληλα δεσμεύσεις για το τι θα κάνουν οι λεγόμενοι εταίροι από την Ελλάδα. Μέσα στον Μάιο πρέπει να τελειώσουν όλα γιατί ο κόσμος που είναι πεινασμένος και εξαθλιωμένος, οργίζεται με το μπλα μπλα διαρκείας με τα παχιά λόγια και τις υποσχέσεις χωρίς αντίκρισμα.
Η συντριπτική πλειοψηφία της κοινωνίας τάσσεται ακόμα στο πλευρό της κυβέρνησης και είναι έτοιμη να στηρίξει οποιαδήποτε απόφαση ακόμα και αν χρειαστούν πρόσθετες θυσίες.
Οι πατριωτικές δυνάμεις του τόπου είναι αποφασισμένες να στηρίξουν ακόμα και έναν πόλεμο διαρκείας με τοκογλύφους.
Σε καμία περίπτωση όμως δεν ανέχονται την κοροϊδία απ’ τους ξένους και κυρίως δεν θέλουν να ακούσουν κουβέντα για νέα μνημό

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ