}

19 Ιουλίου, 2015

Οι αφανείς ήρωες της ΠΑ και των πυροσβεστικών στα "πύρινα υπόστεγα" της Ελευσίνας

Image“Μόνο τα 13 από τα 21 πυροσβεστικά αεροσκάφη είναι διαθέσιμα”, ακούσαμε σε τηλεοπτικό ρεπορτάζ, που άφηνε …αιχμές , γιατί δεν είναι και τα 21 στον αέρα!

Οι διαθεσιμότητες των πυροσβεστικών αεροσκαφών στις τελευταίες μεγάλες πυρκαγιές ήταν πολύ υψηλές και αξίζει ένα τεράστιο μπράβο στο τεχνικό προσωπικό που τα υποστηρίζει! Επειδή γνωρίζουμε και τις ελλείψεις και τα προβλήματα θα πρέπει να αναγνωρίσουμε ότι το γεγονός πως αυτοί οι άνθρωποι κατόρθωσαν να έχουν ετοιμοπόλεμα τόσα αεροσκάφη στον αέρα είναι   ΑΘΛΟΣ.

Αντί λοιπόν από την ασφάλεια των κλιματιζόμενων γραφείων μας να θέτουμε αφελή ερωτήματα καλό θα ήταν να σκεφτούμε πως είναι να δουλεύει κάποιος μη έχοντας όλα τα απαραίτητα στη διαθεσή του σ΄ ένα υπόστεγο καμίνι ,με θερμοκρασίες…κόλασης! Και παρόλα αυτά να κάνει τη δουλειά του άψογα!       Για να λάβει αμοιβή …αντίδωρο,ενοείται.

Η σημασία των τεχνικών της ΠΑ συχνά δεν αναδεικνύεται όσο θα έπρεπε. Έχουν συνηθίσει να δουλεύουν στην αφάνεια. Ας μην “ζητάμε και τα ρέστα”.

Όσο γι΄ αυτά που ακούστηκαν περί “γηρασμένου στόλου” είναι αληθεια. Όμως ποια είναι η λύση αυτή τη στιγμή; Δεν υπάρχει τίποτα άλλο από την συντήρηση των υπαρχόντων αεροσκαφών. Και αυτή είναι 100% εγγυημενη από τους τεχνικούς της ΠΑ.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ