}

15 Αυγούστου, 2015

ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ;

Τελικά η μοίρα είναι πολύ άτιμο πράγμα. Το σχέδιο καταστροφής που ξεκίνησε ο σοσιαλδημοκράτης Γιώργος Παπανδρέου πριν από πέντε χρόνια με το Καστελόριζο και το Μνημόνιο 1 έρχεται να ολοκληρώσει ο σοσιαλιστής έως την... κυβίστηση και σοσιαλδημοκράτης μετά την αποχώρηση της Αριστερής Πλατφόρμας Αλέξης Τσίπρας με το Μνημόνιο 3 και 4. Παρένθεση σε αυτήν την ιστορία αποτέλεσαν οι Σαμαράς - Βενιζέλος. Τόσο ο Παπανδρέου όσο και ο Τσίπρας υποσχέθηκαν πολλά στους πολίτες, τους έδωσαν ελπίδα για μια καλύτερη ζωή και τους «έκλεψαν» την ψήφο τους. 


Αποτέλεσμα, η ελπίδα να σβήσει και οι πολιτικές των δανειστών να περάσουν σαν οδοστρωτήρας πάνω από τους Ελληνες. Τώρα πια και με διαδικασίες ντροπής και εξπρές τούς δώσαμε τα... ασημικά μας, τα σπίτια μας, τις καταθέσεις μας, το φυσικό μας αέριο, τα αγροτικά προϊόντα μας, τα σύνορά μας και αναρωτιόμαστε τι άλλο θέλουν τελικά για να χορτάσουν. Τελειώνουν τους Ελληνες λίγο λίγο και με κερασάκι τους λαθρομετανάστες έχουν υλοποιήσει τα σχέδιά τους για μια Ελλάδα-πειραματόζωο σε πολλά επίπεδα. Μας αλλοιώνουν αργά και σταθερά πληθυσμιακά και μας δημιουργούν «εστίες» αξιοποιήσημες, όταν τις χρειαστούν. 

Θα μας δώσουν και μια χούφτα ευρώ για να τους κρατήσουμε στον τόπο μας και θα είμαστε και ευχαριστημένοι. Αφού μας ισοπέδωσαν οικονομικά και κοινωνικά, ετοιμάζουν τώρα και τα εθνικά. Διότι μια χώρα που είναι υπό επιτροπεία και υπό των έλεγχο άλλων δυνάμεων που κυβερνούν με «μπροστινούς» τους «δικούς μας» θα αρχίσει να κάνει υποχωρήσεις και στα εθνικά θέματα. Και έχουμε μπροστά μας ζητήματα-φωτιά, που καίγονται να τα ανοίξουν. Τόσο το Σκοπιανό (με το γερμανικό σχέδιο να τους βάλουν σε Ευρώπη και ΝΑΤΟ) και το Αλβανικό όσο και το Κυπριακό, που τρέχουν να το κλείσουν αθωώνοντας τους «βιαστές» της Κυπριακής Δημοκρατίας και των ευρωπαϊκών ιδεωδών. Μακάρι να βγούμε ψεύτες, αλλά μόλις τελειώσουν οριστικά την οικονομική μας υποταγή θα προχωρήσουν στην υλοποίηση των επόμενων σχεδίων τους. Γι' αυτό και χρησιμοποιούν τις στρατιές των απελπισμένων, αλλά και άλλων, που δεν είναι αλλά έχουν βρει άσυλο στη χώρα μας με εντολή «άνωθεν». Διότι, όπως έχουν αποδείξει οι φίλοι και εταίροι μας, δεν έχουν πλέον ούτε ιερό ούτε όσιο. 

Τα θέλουν όλα, τα παίρνουν όλα και το μόνο που μας έχει μείνει είναι η ψυχή μας. Αυτή δεν θα την πάρουν όσο και αν προσπαθήσουν. Θα μείνουν με τις... ψυχές των άλλων. Αυτών που όλα τα μετράνε με το χρήμα. Και αν δεν είναι σε ...σκληρό ευρώ, τόσο πιο ευέλικτες είναι οι συνειδήσεις τους. Δυστυχώς για τον τόπο. Τώρα απαιτούνται καθαρές λύσεις και καθαρές κουβέντες από όλους. Το τέλος των ψευδαισθήσεων ήρθε. Ολοι πια γνωριζόμαστε. Ο ελληνικός λαός πρέπει να πάρει τις αποφάσεις του. Οσο γρηγορότερα τόσο καλύτερα.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ