}

28 Σεπτεμβρίου, 2015

Οι μεθοδεύσεις του εγκλήματος



Το έλλειμμα του 2009 ήταν το όπλο που κατασκευάστηκε για να στραφεί εναντίον της πατρίδας μας. Η γόμωσή του ήταν τα παραποιημένα στοιχεία και τα τερτίπια των ανθρώπων που επιτελούσαν μια ανίερη αποστολή: Να βγάλουν την Ελλάδα από τις αγορές και να την οδηγήσουν στο οικονομικό κρεματόριο της τρόικας. Εως τώρα νόμιζαν ότι τα είχαν καταφέρει και ότι θα παραμείνουν ατιμώρητοι για την καταστροφή που προκάλεσαν στη χώρα. 

Ομως από την «εξίσωσή» τους έλειπαν οι λαμπροί λειτουργοί της Δικαιοσύνης, που δεν θα επέτρεπαν να μείνει στο σκοτάδι η αλήθεια. Η «κυριακάτικη δημοκρατία»έφερε στο φως της δημοσιότητας την έκθεση αναίρεσης της αντιεισαγγελέως του Αρείου Πάγου Ξένης Δημητρίου-Βασιλοπούλου, με την οποία ζητείται η παραπομπή Γεωργίου σε δίκη κακουργηματικού χαρακτήρα.

Οπως έγινε γνωστό, «οι μαρτυρικές καταθέσεις-φωτιά- πρώην στελεχών της ΕΛ.ΣΤΑΤ., που τεκμηριώνουν τους ισχυρισμούς για τις δραματικές συνέπειες που προκάλεσε στη διεθνή θέση της χώρας η αλλοίωση κρίσιμων στατιστικών μεγεθών, δεν ελήφθησαν υπ' όψιν από το Τριμελές Συμβούλιο Εφετών, το οποίο αποφάσισε την καταρχήν απαλλαγή του κ. Γεωργίου»!
Η αντιεισαγγελέας κάνει ρητή αναφορά σε βούλευμα του 2014, που αποδίδει στους κατηγορουμένους «σκοπούς να βλάψουν παράνομα το Δημόσιο, η δε ζημία ορίζεται σε 171.348.000.000 ευρώ». Τα νούμερα και όσα αποκαλύπτει η δικαστική έρευνα είναι συγκλονιστικά.
Εκείνοι που μεθόδευσαν τις μαζικές ανθρωποθυσίες των Ελλήνων στον βωμό ανύπαρκτου χρέους έφτασαν σε τέτοιο σημείο αχρειότητας, ώστε ενέταξαν στα έξοδα της Γενικής Κυβέρνησης και το Μέγαρο Μουσικής!
Οι διεθνείς γεωπολιτικές ισορροπίες και οι μεταβολές στους εξωτερικούς και τους εσωτερικούς συσχετισμούς δυνάμεων μπορεί κάποτε να ευνοούσαν τους γερμανικούς σχεδιασμούς. Τώρα, όμως, οι άνεμοι της Ιστορίας πνέουν σε διαφορετική κατεύθυνση και εκείνοι που έπληξαν το έθνος και τον λαό έχουν κάθε λόγο να ανησυχούν.
Τον λόγο πάλι έχει η Δικαιοσύνη. Η εξονυχιστική εξέταση του ζητήματος του ελλείμματος του 2009 μπορεί να φέρει στο φως στοιχεία που δεν είχαμε καν υποπτευθεί!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ