}

27 Ιανουαρίου, 2016

Στο στόχαστρο των Ευρωπαίων

Αποτέλεσμα εικόνας για Σένγκεν. Η χώρα θα μετατραπεί σε "αποθήκη" μεταναστών
Σοφόν το σαφές: τα ευρωπαϊκά κράτη που θεωρούσαμε «συμμάχους» επιδιώκουν τη διάλυση του κράτους μας και την οριστική και αμετάκλητη αλλοίωση της πληθυσμιακής σύνθεσης της χώρας μας.
Η τακτική αλλά και η   στρατηγική τους είναι πλέον τόσο ξεκάθαρες και απροκάλυπτες, ώστε γίνονται αντιληπτές και από τους πλέον αδαείς και από όσους εθελοτυφλούσαν λόγω διάφορων ιδεοληψιών.
Χθες, ο αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μουζάλας σε τηλεοπτικές δηλώσεις του επιβεβαίωσε αυτό που μέχρι πρότινος θεωρείτο αδιανόητο και... συνωμοσιολογικό: «Ο Βέλγος υπουργός (σ.σ.: Εσωτερικών) έθεσε το ανιστόρητο θέμα για στρατόπεδο 300.000-400.000 μεταναστών στην Αθήνα. [...] Η Συνθήκη Σένγκεν κινδυνεύει ευρωπαϊκά, η Ευρώπη κινδυνεύει, η Ευρώπη φοβάται, ανησυχώ. Η κατάσταση είναι δύσκολη για τη χώρα μας».
Την ίδια στιγμή που ο καθ' ύλην αρμόδιος υπουργός αποκαλύπτει τα σχέδια των Ευρωπαίων για την εξαφάνιση της Αθήνας, της ιστορικής έδρας του Ελληνισμού, από τον χάρτη, οι «Financial Times» κάνουν λόγο για ανταλλαγή του χρέους της Ελλάδας με... πρόσφυγες!
Δηλαδή, η Γερμανία να δεχθεί να διαγράψει τμήμα του ελληνικού χρέους με αντάλλαγμα το... στρίμωγμα όλων των προσφύγων μόνο στο έδαφος της πατρίδας μας. Ο κ. Μουζάλας είπε, φυσικά, ότι «είναι εξωφρενικό να γίνουμε η φυλακή και η εξορία της Ευρώπης έναντι αμοιβής».
Ολα αυτά τα τερατώδη επιβεβαιώνουν μέχρι κεραίας όσα κατά καιρούς έχει γράψει η «δημοκρατία» για το ζήτημα, η οποία έχει εξαρχής επισημάνει και καυτηριάσει τις μεθοδεύσεις των Δυτικών σε βάρος της χώρας μας.
Τα ρεπορτάζ, οι αναλύσεις και η αρθρογραφία της εφημερίδας μας στόχο είχαν και έχουν την ενημέρωση του κοινού αλλά και την αφύπνιση των (όχι και τόσο ωραίων) «κοιμωμένων» της εκτελεστικής εξουσίας.
Χαρακτηριστικό είναι και το χθεσινό πρωτοσέλιδο θέμα της «δημοκρατίας» που τιτλοφορείτο «Στραγγαλίζουν την Ελλάδα εντός Σένγκεν. Η χώρα θα μετατραπεί σε "αποθήκη" μεταναστών». Ο αισχρός πολιτικός και οικονομικός εκβιασμός των Ευρωπαίων, αν δεν αποκρουσθεί, θα σημάνει το τέλος του ελληνικού κράτους.
«δημοκρατία»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ