}

23 Μαρτίου, 2016

Σοκ στα Σκόπια! Εκατοντάδες βάρκες με μετανάστες καταφθάνουν συνεχώς στις Σκοπιανές ακτές της Δοϊράνης!

Κιλκίς 2017 μ.Χ.: 

Του ανταποκριτή μας στο Κιλκίς Καραηλχάν Μαύρου
Σήμερα Μάρτιο του 2.017 μΧ, η κατάσταση στο προσφυγικό παραμένει ίδια και απαράλλαχτη όπως πέρυσι. Εκατοντάδες είναι πλέον οι νέοι πρόσφυγες που έρχονται συνεχώς κατά κύματα, από δεκάδες χώρες του κόσμου. Με μια διαφορά όμως. Η Ειδομένη ερήμωσε και το πάρτι μεταφέρθηκε στη Δοϊράνη, ενώ οι Σκοπιανοί βρίσκονται σε κατάσταση σοκ!
Ελληνική κυβέρνηση δεν υφίσταται από τον Ιούνιο του 2016 όπου κατέρρευσε πλήρως, αφού ούτε τη "μεγάλη δόση" του Ιουνίου μπορέσαμε να αποπληρώσουμε, ενώ είμαστε πλέον έξω από Σένγκεν, ΕΕ, αλλά και τη συμμαχία του ΝΑΤΟ μετά το θερμό επεισόδιο μεταξύ Ελληνικής τορπιλακάτου με Τουρκική φρεγάτα κοντά στη Χίο τον Ιούλιο. 

Στην Ελλάδα όμως ζούμε υπέροχες στιγμές! Επιτέλους το όνειρο των αριστερών πραγματοποιήθηκε! Τα συνθήματα τύπου "ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο"ή "Έξω από την Ευρώπη των ιμπεριαλιστών και των μονοπωλίων", πλέον δεν έχουν καμιά αξία, αφού ότι ευχηθήκαμε ο καλός Θεούλης μας το έδωσε απλόχερα!
Επιτέλους ελεύθεροι από χαζοσυμμαχίες και δεσμεύσεις. Έχουμε και τη δραχμούλα μας πλέον και προχωράμε. 

Για που όμως, κανείς δεν ξέρει....
Δυστυχώς όμως για τα Σκόπια και την Τουρκία οι εξελίξεις δεν είναι καθόλου θετικές. Με συνοπτικές διαδικασίες και για το φόβο δυσάρεστων εξελίξεων διάλυσης της ΕΕ, εντάχθηκαν άμεσα στην Ευρωπαϊκή ζεστή οικογένεια, της αλληλεγγύης και της αγάπης στο συνάνθρωπο...

Στην αρχή πανηγύρισαν αφού αναβαθμίστηκε η θέση τους τόσο στρατηγικά όσο και οικονομικά. Οι Σκοπιανοί πήραν και επίσημα αυτό το όνομα που διεκδικούσαν. Ναι αυτό το όνομα που έλεγε με σαρδάμ κάποιος με σοφιστικέ γυαλιά και κουλτουριάρικο φουλάρι. Ναι ρε ο Μουζάλας! Που να βρίσκεται αυτό το παλικάρι τώρα; 

Επειδή όμως και ως γνωστόν "η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει" και επίσης ο δαιμόνιος Έλληνας είναι μια φάρα πολύ "'άτιμη", τους "την έφερε όλους" και ειδικά τους Σκοπιανούς με το ίδιο νόμισμα. 

Θυμάστε τότε το 2015 -2016, που οι πονηροί Τούρκοι "έσπρωχναν" τις βάρκες στις Ελληνικές ακτές, αλλά και λαθρομετανάστες που ερχόταν στα Ελληνικά νησιά με το πρόσχημα της ξεφούσκωτης βάρκας και της αναγκαίας περισυλλογής που έπρεπε να κάνουμε;

Η άμοιρη Ελλάς ήταν υποχρεωμένη να τους "φορτωθεί", αλλά δε μπορούσε να τους "ξεφορτωθεί", αφού τα φιλαράκια μας οι Ευρωπαίοι σφράγισαν τα πάντα. Τόσο φιλαράκια. Θάλασσα να έρθουν είχαμε, θάλασσα για να διώξουμε όχι. Ή μήπως ναι...; Ναι, ναι ,ναι !! Είχαμε λίμνη τη Δοϊράνη που ήταν μοιρασμένη με τους Σκοπιανούς. Bingo ! 

Επειδή όμως ο καλός θεούλης αγαπά τον κλέφτη, αγαπά και τον αδικημένο Έλληνα, ήρθε το πλήρωμα του χρόνου...

Σήμερα Μάρτιο του 2.017 μΧ, εκατοντάδες βάρκες με χιλιάδες μετανάστες, ξεκινούν από τις ακτές της Ελληνικής Δοϊράνης και σε 10-15 λεπτά βρίσκονται απέναντι, και χωρίς πνιγμούς ! Κάνουν φυσικά το ίδιο κόλπο. Ξεφουσκώνουν βάρκες, σκίζουν έγγραφα και καλώς ήλθατε στας Ευρώπας με πρώτη χώρα τα Σκόπια ! Ουάου που θα έλεγε και ο Βαρουφάκης (αλήθεια που βρίσκεται αυτό το αστέρι;)

Οι Σκοπιανοί τα έχουν παίξει. "Βρήκαμε το μπελά μας" λένε. Καλά ήμασταν τόσα χρόνια μόνοι και ανεξάρτητοι. Τι θέλαμε τις Ευρώπες, τα ονόματα και τις άλλες βλακείες; Που θα χωρέσουν εκατομμύρια από αυτούς σε τόσο μικρή χώρα όπως τα Σκόπια; Στη Στρούμνιτσα, Τίτο Βέλες και Σκόπια ρατσιστές επιτίθενται σε μετανάστες, αλλά και λεηλασίες και διαδηλώσεις από μέρους των μεταναστών, ενώ η κυβέρνηση σήκωσε τα χέρια ψηλά. 

Την "πατήσαμε" παραδέχονται οι Σκοπιανοί. Πέσαμε κι εμείς στην παγίδα. Με αντάλλαγμα ένα όνομα και μερικά ευρώ δώρο, βρεθήκαμε με εκατομμύρια απελπισμένους στα πόδια μας. "Αποθήκη ψυχών" γίναμε, γαμώ το Βουκεφάλα μου, είπε ένας Σκοπιανός αγρότης, που το είχε ακούσει στην Ελληνική τηλεόραση.

Σε όλα αυτά ήρθε και το κερασάκι στην τούρτα. Οι Σέρβοι, Αλβανοί, Κοσοβάροι, Βούλγαροι σφράγισαν τα σύνορα με τα Σκόπια, με τη βοήθεια των Ευρωπαίων "φίλων" φυσικά... Ας πρόσεχαν με ποιους κάνουν συμμαχίες...

Ενώ εμείς στην Ελλάδα; Άρχοντες στην ησυχία μας.

Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο...

Κουράγιο Έλληνες, θα τα καταφέρουμε...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ