}

23 Μαρτίου, 2016

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ : H Tουρκία μάς κήρυξε και επίσημα τον πόλεμο - Ο πλανήτης ξεπαστρεύει την μολυσματική φυλή του νεοέλληνα;

H Tουρκία μάς κήρυξε και επίσημα τον πόλεμο. Μέσα στις πρώτες ώρες εφαρμογής (!) της συμφωνίας πάνω από 1660 πρόσφυγες έχουν περάσει οι Τούρκοι διακινητές στα ελληνικά παράλια. Την ίδια στιγμή οι γεότονες  έχουν το θράσος να στέλνουν αστυνομικούς που υπηρετούν στο ψευδοκράτος της Βόρειας Κύπρου. Με διαβατήριο που έφερε την σφραγίδα ψευδοκράτους ένας από τους έξι Τούρκους αστυνομικούς που αποβιβάστηκε στη Χίο.
Τι άλλο θέλετε για να συνειδητοποιήσετε ότι πλησιάζει το τέλος του κράτους των ψεκασμένων νεοελλήνων; Καπούτ. Ισως να ζούμε και το τέλος της ιστορίας μας. Ενα τέλος αντάξιό μας: Tα ελαττωματικά ανθρωποειδή της Τουρκίας είναι έτοιμα να κατασπαράξουν την ελαττωματική φυλή των νεοελλήνων.
xios-astynomikoi1
Αρχικά μάλιστα στον Τούρκο αστυνομικό επετράπη η είσοδος στο νησί για διανυκτέρευση στη Χίο αλλά το πρωί της Δευτέρας μεταφέρθηκε στο Τελωνείο του νησιού μέχρι να αποφασιστεί εάν θα γίνει αποδεκτός και θα αναλάβει δράση στο hotspot ή θα αναγκαστεί να επιστρέψει στο Τσεσμέ και από εκεί στη Σμύρνη.
Το ρεπορτάζ επιβεβαίωσε μετά από σχετική ερώτηση και η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Χίου τονίζοντας ότι ο συγκεκριμένος αστυνομικός παραμένει σε περιορισμό στο Τελωνείο του νησιού.
Στην πραγματικότητα η  ελληνική κυβέρνηση (!) παρά τις διακηρύξεις της περί αλληλεγγύης και ανοικτών ευρωπαϊκών συνόρων, αναλαμβάνει τον ρόλο της αναχαίτισης του προσφυγικού ρεύματος προς την Ευρώπη. Το μήνυμα που στέλνει η ΕΕ στους πρόσφυγες είναι ότι στο εξής το ταξίδι τους θα σταματά στην Ελλάδα. Προς τούτο ήδη η Αυστρία κινείται στο να σφραγίσει και τα σύνορα της Βουλγαρίας και της Αλβανίας. Η  υπουργός Εξωτερικών της Αυστρίας Γιοχάνα Μικλ-Λάιτνερ σε δηλώσεις της σύμφωνα με το ΑΠΕ, ήδη προειδοποίησε ότι οι πρόσφυγες δεν θα μπορούν να επιλέγουν όποια χώρα θέλουν και ότι είναι ασφαλείς και στην Ελλάδα καθώς επίσης ότι θα πρέπει να κλείσει και η εναλλακτική διαδρομή των ανατολικών Βαλκανίων.
Υπάρχει πιο αποτελεσματικός τρόπος να ξεμπερδεύει ο πλανήτης από την μολυσματική φυλή του νεοέλληνα;
Κουρδιστό πορτοκάλι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ