}

03 Ιουνίου, 2016

ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΑΥΤΟΧΕΙΡΙΑ

Αποτέλεσμα εικόνας για μουσουλμανική μαντίλα στο ίδιο... τσουβάλι με τον Σταυρό!
Η Ευρωπαϊκή Ενωση είναι η μεγαλύτερη απειλή για την Ευρώπη. Το σχήμα δεν είναι οξύμωρο, αλλά απολύτως αντιπροσωπευτικό της κατάστασης που βιώνουμε άπαντες. Ο χρυσοπληρωμένος γραφειοκρατικός και «πολιτικά ορθός» Μολώχ των μηχανισμών της σοβιετοποιημένης Ε.Ε. απεμπολεί όλα τα χαρακτηριστικά του πολιτισμού, της κοινωνικής οργάνωσης και της οικονομίας που κατέστησαν αυτήν την ήπειρο ιδανικό προορισμό για όλους τους κατοίκους της Ασίας και της Αφρικής που επιθυμούν να μεταναστεύσουν.


Αφορμή για τα παραπάνω είναι το άρθρο της «δημοκρατίας» για το Ευρωδικαστήριο, που «εξισώνει τον Σταυρό με την ισλαμική μαντίλα». Οπως έγραψε η εφημερίδα μας, το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο «βρίσκεται ένα βήμα πριν εξοστρακίσει τον Σταυρό, σύμβολο της χριστιανικής πίστης, στο όνομα της νομοθεσίας που απαγορεύει τις διακρίσεις βάσει της θρησκευτικής πίστης. Σε γνωμοδότησή του, που δημοσιοποιήθηκε χθες και αποτελεί προάγγελο της απόφασης η οποία αναμένεται επισήμως να εκδοθεί σύντομα, η Γερμανίδα εισηγήτρια βάζει τη μουσουλμανική μαντίλα στο ίδιο... τσουβάλι με τον Σταυρό!

Απαντώντας στο κατά πόσο είναι σύμφωνη με την ευρωπαϊκή νομοθεσία η πρακτική μιας επιχείρησης να απαγορεύει σε μουσουλμάνα εργαζόμενη να φορά στην εργασία της την υπαγορευόμενη από την πίστη της μαντίλα, η δικαστής υποστήριξε ειδικότερα ότι η πρακτική δεν είναι παράνομη μόνο στην περίπτωση που εφαρμόζεται αντίστοιχα και για τους Εβραίους, οι οποίοι προσέρχονται με κιπάχ, τους Σιχ που φορούν τουρμπάνι ή τους χριστιανούς που φορούν τον Σταυρό τους σε σημείο ορατό!».
Δηλαδή, στα υψηλά κλιμάκια της Ε.Ε. και στα όργανα που λαμβάνουν αποφάσεις για το μέλλον της γηραιάς ηπείρου η πίστη στον Χριστό, που κράτησε εν ζωή τον πολιτισμό της Δύσης, βρίσκεται στην ίδια (αν όχι χειρότερη) μοίρα με το δόγμα εκείνων που επιβάλλουν το θρήσκευμά τους με τη φωτιά και το ξίφος.
Η Ιστορία διδάσκει ότι όποτε ένα σύστημα αμφισβητεί και αρνείται τα συστατικά που το δημιούργησαν, γκρεμίζεται με πάταγο και αντικαθίσταται γρήγορα από κάτι άλλο.
Αυτό θα συμβεί και στην Ευρώπη.

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου


Μήνυμα από τον "διαχειριστή" του ιστολογίου 
ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ : Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη. Ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε. Δεν είμαι δημοσιογράφος, αλλά ένας απόστρατος αξιωματικός της Π.Α. που αποφάσισε να κάνει αυτό που δεν κάνουν οι επαγγελματίες δημοσιογράφοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ