}

03 Ιουνίου, 2016

ΓΕΑ: Δεν αφορά η καθήλωση τον τύπο Super Puma της Πολεμικής Αεροπορίας


ΓΕΑ: Δεν αφορά η καθήλωση τον τύπο Super Puma της Πολεμικής ΑεροπορίαςΣύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας (ΓΕΑ), σε συνέχεια δημοσιευμάτων που αφορούν στην καθήλωση Ελικοπτέρων Super Puma, κάνει γνωστό ότι ο τύπος των Ελικοπτέρων Super Puma (AS-332 C1), που ανήκουν στη δύναμη της Πολεμικής Αεροπορίας, δεν περιλαμβάνεται  στους υπό καθήλωση τύπους. 



Να υπενθυμίσουμε ότι Ευρωπαϊκός Οργανισμός Ασφάλειας της Αεροπορίας (EASA) ανακοίνωσε ότι απαγορεύει όλες τις πτήσεις ελικοπτέρων Super Puma της εταιρείας Airbus Helicopters (των τύπων H225 LP και AS332 L2) στην Ευρώπη, μετά το δυστύχημα που σημειώθηκε στα τέλη Απριλίου στη Νορβηγία και είχε ως αποτέλεσμα να σκοτωθούν 13 άνθρωποι. Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, το δυστύχημα αυτό οφείλεται κατά πάσα πιθανότητα σε μηχανική βλάβη. 


Η απαγόρευση πτήσεων των Super Puma αποφασίστηκε "για προληπτικούς λόγους και μέχρι να έχουμε στη διάθεσή μας νέες πληροφορίες", ανέφερε στον ιστότοπό της η EASA.

www.dikaiologitika.gr



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου


Μήνυμα από τον "διαχειριστή" του ιστολογίου 

ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ : Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη. Ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε. Δεν είμαι δημοσιογράφος, αλλά ένας απόστρατος αξιωματικός της Π.Α. που αποφάσισε να κάνει αυτό που δεν κάνουν οι επαγγελματίες δημοσιογράφοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ