}

04 Ιουνίου, 2016

ΡΕΣΙΤΑΛ ΑΝΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΕΘΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ

ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΛΕΤΤΑΣ ΚΑΛΑΜΑΡΑ

Απτόητο το ΓΕΣ συνεχίζει την παράνομη προκήρυξη -και κατ’ επέκταση εκχώρηση ευαίσθητων- θέσεων σε διεθνείς οργανισμούς σε αξιωματικούς που είναι άγνωστο αν μπορούν να εκπληρώσουν τις απαιτήσεις των θέσεων αυτών που αναλαμβάνουν αδιαφορώντας για την εθνική ζημιά, εκτελώντας προφανώς άνωθεν καμμένες εντολές.

Μετά την προκλητική παραποίηση κατά παράβαση των Νόμων και αντίστοιχων Υπουργικών Αποφάσεων των κριτηρίων αγγλομάθειας  στις προκηρύξεις διαγωνισμού, φωτογραφίζοντας προεπιλεγμένους άλαλους υποψηφίους και αποκλείοντας προφανείς άλλους , το ΓΕΣ εξακολουθεί το γαϊτανάκι επιλογής άξιων υποψηφίων σύμφωνα με τις επικρατούσες ακόμα μεταπολιτευτικές διαδικασίες και αξίες της κοινωνία μας, που μας οδήγησαν ολοταχώς στην οικονομική και εθνική καταστροφή. Σ’ ένα ξεπούλημα της πατρίδας για 99 χρόνια από τους υπερασπιστές της πατρίδας.
  
Το λυπηρό νέο συμβάν με τη συνεχιζόμενη επίκληση δημιουργικά ασαφών εσωτερικών διαδικασιών για το διαφημιζόμενο ως αξιοκρατικό οργανισμό και των ανεύθυνων πολιτικών και μη ηγητόρων του διαπράττεται με την κατ’ επανάληψη αποφυγή δοκιμασίας για τους υποψηφίους, στο μοναδικό Κέντρο Πιστοποίησης Ξένων Γλωσσών που έχει ιδρυθεί γι’ αυτό το σκοπό, στην προκήρυξη της θέσης αφορά τη θέση OSO OOX 0020 του NATO. Το Κέντρο απασχολεί δημόσιο προσωπικό από τα χρήματα των φορολογουμένων και διαθέτει αποκλειστικά την εξουσιοδότηση από το ΝΑΤΟ για την ενυπόγραφη πιστοποίηση γνώσης, ομιλίας και γραφής, της αγγλικής γλώσσας προς προστασία της λειτουργίας του και τήρηση των συμφωνημένων μεταξύ των κρατών μελών. Πιστοποίηση η οποία αποτελεί κρίσιμο εμπόδιο όπως αποδεικνύεται για τον ορισμό των επιλεγέντων για την πλήρωση των θέσεων στον αμυντικό μηχανισμό της Συμμαχίας των 28 εθνών.
  
Ασφαλώς σε μία κοινωνία που διακρίνεται από τις κλοπές του δημοσίου χρήματος από πρώην Υπουργούς Άμυνας, συμμετοχής ανωτάτων Στρατηγών σε κλειστά clubs, αποκλειστικούς προμηθευτές των Ενόπλων Δυνάμεων και off-shorάκηδες διακεκριμένα μέλη της όλα είναι πιθανά. Ακόμα και να βρεθεί κάποιος επιλεγμένος αξιωματικός στο ΝΑΤΟ με απόφαση του Ανωτάτου Στρατιωτικού Συμβουλίου χωρίς να τον έχει δει κανείς να γράφει ή να μιλά αγγλικά, να γράψει δόγματα. Ακόμα και το ΓΕΣ επίσημα διά του εκπροσώπου τύπου του να ψεύδεται ότι δεν ζητείται από το ΝΑΤΟ να ομιλεί αγγλικά ασχέτως αν μία απλή παρατήρηση και τήρηση των προαπαιτούμενων της προδιαγραφής θέσης αρκεί για να αυτοδιαψευθεί. Τι πιο αντιπροσωπευτικό της παρακμής και της διαπλοκής μας.
  
Γιατί εξάλλου να ξαφνιαζόμαστε για μία παλαιόθεν πάγια πρακτική όπου επίλεκτοι δημόσιοι υπάλληλοι υπηρέτησαν κατ’ επανάληψη στο ΝΑΤΟ χωρίς ένα Lower ως επιβράβευση του ήθους και της εργατικότητάς τους. Άλλαλοι εμίλησαν, απρόθυμοι προθυμοποιήθηκαν και κουτσοί άμα χρειαστεί θα τρέξουν ώστε αυτός που πρέπει να αποκλειστεί. Πρακτικές συνήθεις που δικαιολογούν και την εθνική κατάντια μας όταν επαιτούμε ως λαός ό,τι κινείται και ό,τι πετά στην οικουμένη διά του Πρωθυπουργού μας για μία δόση πληρωμής μισθών και συντάξεων.

Το γελοίο της υπόθεσης δεν είναι λοιπόν το ανέκδοτο με τον γνωστό Καραμήτρο που δεν έτρωγε σε μεγάλες ποσότητες καλαμαράκια με την οπή στη μέση κατά το μεσημεριανό γεύμα των φαντάρων. Το γελοίο αποτελούν οι διακηρύξεις των πάσης φύσεως ηγεσιών περί αξιοκρατίας, διαφάνειας, αποτελεσματικότητας, εθνικού συμφέροντος και όλες αυτές τις μπούρδες από ανθρώπους που είναι ορκισμένοι και ταγμένοι στο καθήκον, ενώ εκ του αποτελέσματος υπηρετούν παρακρατικά δίκτυα λαθρέμπορων πετρελαίου και κοκαΐνης με αντάλλαγμα την εξασφάλιση της θέσης τους για λίγα χρόνια εξουσίας.
  
Οι υποθέσεις παραβίασης κρισίμου άρθρου  του Νόμου από το ΓΕΣ θα παραπεμφθούν, σύμφωνα με πληροφορίες, στην αίθουσα του δικαστηρίου με την κατηγορία του αδικήματος της παράβασης καθήκοντος από τους εμπλεκόμενους ειδήμονες ιθύνοντες, όπου και με ενδιαφέρον θα κληθεί η δικαιοσύνη να κρίνει σύμφωνα με το δίκαιο του πολιτισμού μας και τον αμυντικό μηχανισμό της.

Το έλλειμμα ενός Καραϊσκάκη και ενός Πλαστήρα αναμφίβολα αποτελεί τη γενεσιουργό αιτία κάθε ανομίας στην Ελλάδα. Πολιτικοί ηγέτες με το ανάστημα του κοντορεβιθούλη βρίσκονται στις δοτές θέσεις τους ακριβώς για να εξασφαλίσουνε ότι άξιοι Έλληνες θα διωχθούν και θα εξοριστούν. Φυσικό επακόλουθο να διατηρούν το στρατό και τους άξιους που τους αρμόζει για να τους υπερασπίζεται.
 
Ο άλαλος, ο απρόθυμος και ο Καραμήτρος στην καμμένη Παράγκα του Καρακιόζη.

Η ΒΑΒΕΛ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ


THΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΛΕΤΤΑΣ ΚΑΛΑΜΑΡΑ

Θλίψη προκαλεί η εμμονή του ΓΕΣ, όπως αναφέρεται και στο ρεπορτάζ του έγκριτου militaire.gr, ότι όλα συμβαίνουν ευλαβικά αξιοκρατικά και θεσμοθετημένα καταδεικνύοντας ότι και οι δημόσιοι φορείς εναρμονίζονταιπλήρως με τη λογική ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ότι κερδίζουμε υποθηκεύοντας τη χώρα μας για 99 χρόνια και πληρώνοντας ΕΝΦΙΑ μέχρι το 2031.
Ασφαλώς ο στρουθοκαμηλισμός είναι μία επιλογή άρνησης της πραγματικότητας, όπως επίσης και ο πάταγος από αρχειοθετημένα βίντεο για τις δύσκολες μέρες, όπως η σημερινή και οι επόμενες που έρχονται.
Για να μην κουράζουμε λοιπόν τους αναγνώστες και τους θεσμούς, μήπως θα μπορούσαν να απαντήσουν οι σεβαστές πηγές του ΓΕΣ στους σαδιστικά φορολογούμενους πολίτες τα παρακάτω ερωτήματα:
Περιγράφουν ρητώς οι μη απόρρητες αντίστοιχες περιγραφές θέσης του ΝΑΤΟ OSO TFT 0010 και OSO OOX 0020 την υποχρεωτική γνώση της αγγλικής κατά STANAG6001 με Language κωδικό 3333, όπου ερμηνεύεται σε ικανότητα Listening, Reading,Writing και Speaking για όποιον πάει να ασκήσει τα καθήκοντά του.
Έχει υπογράψει η χώρα μας ρητώς να τηρεί τις παραπάνω προδιαγραφές πριν την αποστολή των επιλεχθέντων Αξιωματικών της, όπως και είχε απαντήσει το ΓραφείοΤύπου του ΝΑΤΟ σε σχετική ερώτηση του thedayaftergr.
Καθορίζει ρητά το Δίκαιο της Ελλάδας διά των Υπουργικών Αποφάσεων δύο διαδοχικών Υπουργών Εθνικής Άμυνας Βενιζέλου και Αβραμόπουλου στο ΦΕΚ. Τ. Β 1631/1-7-13 και συγκεκριμένα στο άρθρο 3 ότι είναι υποχρεωτική η αναγραφή τωνπροβλεπομένων απαιτήσεων γνώσης στην αγγλική γλώσσα στην προκήρυξη των θέσεων, για όλες ανεξαιρέτως τις θέσεις του εξωτερικού, προς προάσπιση του δημοσίου συμφέροντος.
Απαλήφθηκε σε σχέση με την προηγούμενη επάνδρωση των θέσεων η εξέταση των επιλεγέντων Αξιωματικών στο Στρατιωτικό Κέντρο Ξένων Γλωσσών για την εξασφάλιση της πιστοποίησής τους κατά STANAG χωρίς να έχει αλλάξει κάτι στις προδιαγαφές των θέσεων (job description).
 
Η καθορισθείσα απαίτηση γνώσης αγγλικής από το ΓΕΣ/ΔΙΜΣΠΡΟ επιτρέπει την ικανοποίησή της διά της πιστοποίησης με το πτυχίο TOEIC (TOEIC® Listening and Reading) που δεν περιλαμβάνει την προφορική εξέταση και την εξέταση γραφής, επιτρέποντας την απόφαση του Ανωτάτου Στρατιωτικού Συμβουλίου για αποστολή αξιωματικών με την παρούσα διαδικασία χωρίς κανείς να τους έχει δει να μιλάνε και να γράφουνε αγγλικά.
Εσωτερικά θεσμοθετημένες διαδικασίες που εκπονήθηκαν εντέχνως επί Αρχηγίας του κ.Κωσταράκου διαχωρίζουν αυθαίρετα θέσεις του ΝΑΤΟ και κατά παρέκλιση της Υπουργικής Απόφασης σε δύο κατηγορίες όπου για τη μία αναφέρεται η υποχρεωτική νομίμως πιστοποίηση κατά STANAG 6001 και για την άλλη δεν γίνεται καμία αναφορά, διαρρέοντας προφορικά από τους αρμοδίους ως πρακτική ότι δεν απαιτείται με στόχο το προφανώς παράνομο βόλεμα των αδαών.
Αδιαφορώντας για τη δημοσιογραφική έρευνα εδώ και μήνες η στρατιωτική και πολιτική ηγεσία επέλεξε να μην απαιτήσει για τα μάτια του κόσμου την εξέταση τωνεπιλεγέντων ώστε να προφυλαχθούν και να μην κινδυνέψουν να αποτύχουν και αποκαλυφθούν οι μηχανορραφίες αναξιοκρατίας.
Τι εμποδίζει ακόμα και σήμερα τους άξιους και ευλαβικά τυχόν επιλεγέντες κατά τις πηγές του ΓΕΣ, για την προστασία του δημοσίου χρήματος και της εθνικής αξιοπρέπειάς μας στη Συμμαχία, στην υποβολή στις υποχρεωτικά απαιτούμενες εξετάσεις πριν την αποστολή τους και αποστολή τους με την αξία τους.
Αληθεύει ότι με την παρουσίαση των όποιων επιλεγέντων που η Ελλάδα αρνήθηκε να αξιολογήσει όπως όφειλε το ΝΑΤΟ δεν τους επιτρέπει την άσκηση των καθηκόντων τους πριν την επιτυχή πιστοποίησή τους σε εξετάσεις με μία μόνο ανοχή αποτυχίας που σημαίνει ότι επιστρέφουν πίσω με το επόμενο αεροπλάνο. 

Το θέμα δεν απαιτεί περαιτέρω ανάλυση και είναι γνωστό τους κατοικούντες την Ιερουσαλήμ ότι οι λόγοι της πρωτοφανούς εμμονής στην παράβαση της λογικής για τον αποκλεισμό με κάθε τρόπο συγκεκριμένου Αξιωματικού που τιμήθηκε για την εκεί εργασία του στο παρελθόν και μετέφερε έμπρακτα τη γνώση του στην Ελλάδα στο υψηλότερο επίπεδο ενοχλώντας αφόρητα παρακρατικούς μηχανισμούς ελέγχου της χώρας και τον Αρχηγό τους στους οποίους και οφείλεται το εθνικό κατάντημά μας. 

Είναι οι ίδιοι μηχανισμοί που μετά την επιστροφή του παραπάνω αξιωματικού στην Ελλάδα στην ενδιάμεση αξιολόγηση στη Σχολή Πολέμου ως πρώτο τον αξιολόγησαν στην ετήσια έκθεσή τους με νοημοσύνη και αντίληψη αρκετά κατώτερη του 100, που εξ ορισμού ορίζει την ανθρώπινη ύπαρξη ενός Έλληνα Αξιωματικού. Είναι οι ίδιοι που, μέρες που είναι,  τον ενημέρωσαν για τη "δολοφονική" επιλογή του στη φρέσκια τσιπούρα έναντι της οπής σε καλαμαράκι για τη σίτιση των επίλεκτων οπλκιτών μας. Είναι οι ίδιοι που αρνούνται να αποδεχτούν την εθνική τους ήττα στην ολοκληρωτική κατοχή της Ελλάδας και επιμένουν ασκόπως στην εξόντωση των προασπιστών της.
Το λυπηρό σε όλα τα παραπάνω ασφαλώς δεν είναι ποιος υπηρετεί στην αλλοδαπή. Τι πιο τιμητικό να πολεμάς στην πατρίδα σου. Το θλιβερό είναι το έλλειμα ηγεσιών και η συνειδητή επιλογή του Αρχηγού ΓΕΣ και όλων των ενδιάμεσων εντολοδόχων του στην υποστήριξη προφανώς πολιτικών εντολών εις βάρος ενός Αξιωματικού του που, όπως πολλοί άλλοι, σπατάλησαν το χρόνο στα νιάτα τους για να μάθουν να γράφουν και να μιλούν αγγλικά, αγνοώντας ότι ο καλύτερος και συντομότερος δρόμος είναι ο πλάγιος δρόμος που τέμνει την ευθεία εκεί που ακουμπάνε οι "αξίες" της κοινωνίας. "Αξίες" τις οποίες κάποιοι επιλέγουν στις ανώτατες θέσεις υπερασπίζονται ενώ κρύβονται επί μήνες μέχρι τελευταίας ρανίδας του σώματος τους ώστε να μην πιουν νερό οι "ακατάλληλοι" αξιωματικοί, οι κοινωνικά ανάξιοι που δεν ακολουθούν τις αρχέςτης Μεταπολίτευσης και της Κυβέρνησης Τσίπρα -Καμένου.
Αν και τώρα οι πηγές του ΓΕΣ χρειάζονται περισσότερα δημοσιογραφικά στοιχεία για τις μηευλαβικά θεσμοθετημένες διαδικασίες,με ονοματεπώνυμα, στη διάθεσή τους.





Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Μήνυμα από τον "διαχειριστή" του ιστολογίου  ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ : Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη. Ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε. Δεν είμαι δημοσιογράφος, αλλά ένας απόστρατος αξιωματικός της Π.Α. που αποφάσισε να κάνει αυτό που δεν κάνουν οι επαγγελματίες δημοσιογράφοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ