}

08 Αυγούστου, 2016

Ολυμπιακοί Αγώνες 2016: Ο φύλακας άγγελος της ομάδας ενόργανης είναι Σμήναρχος!

Προσγείωσε το Μιράζ, πήρε το ιατρικό του βαλιτσάκι και «πετάχτηκε» στο Ρίο, στο πλευρό του παγκόσμιου πρωταθλητή μας Λευτέρη Πετρούνια. Ο λόγος για τον Σμήναρχο ιπτάμενο στρατιωτικό γιατρό Οδυσσέα Παξινό, έναν πολυτάλαντο επιστήμονα, στέλεχος του 251 ΓΝΑ, ο οποίος παίρνει μέρος στην Ολυμπιάδα, ως γιατρός της αποστολής.

Ο Οδυσσέας Παξινός είναι Ορθοπεδικός, έχει ασχοληθεί με την καταδυτική ιατρική, ενώ είναι και ιπτάμενος γιατρός έχοντας συμπληρώσει πάνω από 900 ώρες πτήσης, με αεροσκάφη Τ-6Α, Τ-2Ε, Μ-2000 BG, M-2000-5, C-130 και με ελικόπτερα Super Puma.
Ο κ. Παξινός είναι στο πλευρό όχι μόνο του Λευτέρη Πετρούνια, αλλά όλης της ομάδας ενόργανης γυμναστικής. Για παράδειγμα, όπως διαβάζουμε στην ιστοσελίδα της ελληνικής γυμναστικής ομοσπονδίας ήταν ο άνθρωπος που έτρεξε ώστε η πρωταθλήτρια της ενόργανηςΙωάννα Αναγνωστοπούλου να υποβληθεί στις αρχές Ιουλίου επέμβαση σκωληκοειδεκτομής στο 251 ΓΝΑ και έτσι να μπορέσει να βρίσκεται σήμερα ανάμεσα στους διαγωνιζόμενους στο Ρίο.
Το Δ.Σ. της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας ευχαρίστησε θερμά τον Διοικητή του 251ΓΝΑ, Ταξίαρχο Δημήτριο Χατζηγεωργίου και τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Υγειονομικού ΓΕΑ, Υποπτέραρχο Γεώργιο Τολούμη, οι οποίοι παρείχαν κάθε δυνατή υποστήριξη, τον θεράποντα ιατρό Επισμηναγό Στράτο Ζούρο, που πραγματοποίησε τη λαπαροσκοπική επέμβαση μαζί με τον αναισθησιολόγο, Σμήναρχο Νίκο Τουρή, καθώς βέβαια και τον ιατρό της Ομοσπονδίας, δρ. Οδυσσέα Παξινό, ο οποίοι βοήθησαν την Ελληνίδα πρωταθλήτρια ως επιστήμονες και ως άνθρωποι.
Είναι το ελάχιστο που θα μπορούσε να προσφέρει η Πολεμική Αεροπορία στην ομάδα που αγωνίζεται με την ελληνική σημαία στο στήθος.
Δείτε το βιογραφικό του κ. Παξινού, το οποίο είναι εξαιρετικά πλούσιο τόσο σε σπουδές όσο και σε επιστημονικές δημοσιεύσεις.

Δείτε να τον βραβεύουν για την προσφορά του.




onalert

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Μήνυμα από τον "διαχειριστή" του ιστολογίου  ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ : Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη. Ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε. Δεν είμαι δημοσιογράφος, αλλά ένας απόστρατος αξιωματικός της Π.Α. που αποφάσισε να κάνει αυτό που δεν κάνουν οι επαγγελματίες δημοσιογράφοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ