}

10 Αυγούστου, 2016

Έρχεται Προκήρυξη για πρόσληψη 600 Ετοιμοπόλεμων Οπλιτών Άμεσα!


parelasi-thes-708


Τρέχουν και δεν φτάνουν στα επιτελεία να καλύψουν τα κενά που παρουσιάζονται ήδη και στις Μάχιμες Μονάδες και επιστρατεύουν κάθε μέσο ..Ακόμη και την πρόσληψη 600 Μάχιμων Ετοιμοπόλεμων Οπλιτών στις Αρχές του Φθινοπώρου!
Προκήρυξη για την Άμεση  πρόσληψη 600 Ετοιμοπόλεμων  Οπλιτών Βραχείας Ανακατάταξης (ΟΒΑ) αναμένεται να εκδοθεί στα τέλη Αυγούστου ή στις αρχές Σεπτεμβρίου από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας.
Η προκήρυξη αφορά προσωπικό με συμβάσεις διάρκειας τριών ετών. Εντάσσεται, δε, στην πρόσφατη απόφαση του αρμόδιου υπουργού, Πάνου Καμμένου, να ενισχύσει -παρά τη δύσκολη οικονομική συγκυρία- μέσα στο 2016 τις Ένοπλες Δυνάμεις με την ανακατάταξη 1.000 ήδη υπηρετούντων για βραχεία περίοδο χρόνου.
Βέβαια αν το ΥΠΕΘΑ και  ο Πάνος Καμμένος ήθελα να βοηθήσουν ουσιαστικά την επάνδρωση των Μονάδων ,μια έρευνα σε βάθος των απαλλαγών Στράτευσης θα βοηθούσε τα Μέγιστα !
Αν μαλιστα υπήρχε και η Πολιτική Βούληση για αύξηση της Θητείας απο τους 9 Μήνες στους  12 θα έλυνε το Χρόνιο Πρόβλημα της Επάνδρωσης των Μονάδων …Αλλά αυτά τα ακούνε κάποιοι και βγάζουν σπυράκια!
http://veteranos.gr/



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Μήνυμα από τον "διαχειριστή" του ιστολογίου  ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ : Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη. Ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε. Δεν είμαι δημοσιογράφος, αλλά ένας απόστρατος αξιωματικός της Π.Α. που αποφάσισε να κάνει αυτό που δεν κάνουν οι επαγγελματίες δημοσιογράφοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ