}

11 Σεπτεμβρίου, 2016

Ορκωμοσία Νέων Σμηνιών 66ης Σειράς ΣΤΥΑ (ΒΙΝΤΕΟ)

Ορκωμοσία Νέων Σμηνιών 66ης Σειράς ΣΤΥΑ - ΑΤ 072/2016
Την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2016, πραγματοποιήθηκε η ορκωμοσία των νέων Σμηνιών της 66ης Σειράς της Σχολής Τεχνικών Υπαξιωματικών Αεροπορίας (ΣΤΥΑ), της Πολεμικής Αεροπορίας (ΠΑ), στην Αεροπορική Βάση Δεκέλειας.
Τα πτυχία αποφοίτησης επέδωσε ο Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας, κ. Δημήτριος Βίτσας, παρουσία του Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας, Αντιπτέραρχου (Ι) Χρήστου Βαΐτση.
Στην τελετή παραβρέθηκαν ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ιλίου – Αχαρνών και Πετρουπόλεως, κ. Αθηναγόρας, εκπρόσωποι των Αρχηγών των Ενόπλων Δυνάμεων (ΕΔ) και των Σωμάτων Ασφαλείας (ΣΑ), ο Διοικητή της Διοίκησης Αεροπορικής Εκπαίδευσης, Υποπτέραρχος (Ι) Ιωάννης Μανωλάκος, Ανώτατοι Αξιωματικοί της ΠΑ, αντιπροσωπείες Αξιωματικών των ΕΔ και των ΣΑ, διατελέσαντες Διοικητές της ΣΤΥΑ, εκπρόσωποι των πολιτειακών και θρησκευτικών Αρχών, σύλλογοι καθώς και συγγενείς και φίλοι των νέων Σμηνιών.
Συνολικά ορκίστηκαν εκατόν σαράντα τρεις (143) Σμηνίες, από τους οποίους εκατόν τριάντα οχτώ (138) από την Ελλάδα και πέντε (5) από την Κύπρο.
Δείτε εδώ βίντεο από την Ορκωμοσία




























Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Μήνυμα από τον "διαχειριστή" του ιστολογίου  ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ : Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη. Ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε. Δεν είμαι δημοσιογράφος, αλλά ένας απόστρατος αξιωματικός της Π.Α. που αποφάσισε να κάνει αυτό που δεν κάνουν οι επαγγελματίες δημοσιογράφοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ