}

02 Σεπτεμβρίου, 2016

Στο Αρχηγείο Στόλου του ΠΝ: Οι ΑΤΑ, Στρατάρχης & ΑΣΔΕΝάρχης!

15a7d825cc80c57e4a65bf918abad863_L


Επιτέλους η διακλαδικότητα άρχισε να λειτουργεί έστω και με την μορφή ενημερώσεων σε Υψηλό επίπεδο. Eπόμενη κίνηση η αλληλοενημέρωση των Επιτελείων των Κέντρων Επιχειρήσεων και ίσως να δούμε μια άλλα Τακτική στο χώρο των Ενόπλων Δυνάμεων !

Απο την συνεργασία των Επιτελείων ποτές κανείς δεν έχασε και ελπίζουμε να σταματήσουν κάποτε και οι τρικλοποδιές
Την Τετάρτη 31 Αυγούστου 2016 στο πλαίσιο αλληλοενημερώσεως των Μειζόνων  Διοικήσεων, επισκέφθηκαν το Αρχηγείο Στόλου  ο Αρχηγός Τακτικής Αεροπορίας (ΑΤΑ) Αντιπτέραρχος (Ι) Χρήστος Χριστοδούλου, ο Διοικητής 1ης Στρατιάς Αντιστράτηγος Ηλίας Λεοντάρης και ο Διοικητής Ανώτατης Στρατιωτικής Διοίκησης Εσωτερικού και Νήσων (ΑΣΔΕΝ) Αντιστράτηγος Ανδρέας Ηλιόπουλος, όπου τους υποδέχθηκε ο Αρχηγός Στόλου Αντιναυάρχος Κωνσταντίνος Καραγεώργης ΠΝ.
Κατά την διάρκεια της επισκέψεως δόθηκε η δυνατότητα παρουσιάσεως της αποστολής, των έργων και των δραστηριοτήτων του Αρχηγείου Στόλου, ενώ παράλληλα  αντηλλάγησαν απόψεις επί θεμάτων κοινού ενδιαφέροντος.kerkira2-2bad8d339ce379909c57f1926528f09e
Η επίσκεψη ολοκληρώθηκε με τη μετάβαση των Αρχηγών/Διοικητών  στο Πλοίο Ταχείας Μεταφοράς (ΠΤΜ) ΚΕΡΚΥΡΑ, το Υποβρύχιο (Υ/Β) ΠΙΠΙΝΟΣ και την Φρεγάτα (Φ/Γ) ΣΠΕΤΣΑΙ, όπου και ενημερώθηκαν για τις δυνατότητες των εν λόγω μονάδων του ΑΣ.
http://veteranos.gr/

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Μήνυμα από τον "διαχειριστή" του ιστολογίου  ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ : Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη. Ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε. Δεν είμαι δημοσιογράφος, αλλά ένας απόστρατος αξιωματικός της Π.Α. που αποφάσισε να κάνει αυτό που δεν κάνουν οι επαγγελματίες δημοσιογράφοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ