}

25 Σεπτεμβρίου, 2016

Δείτε τι ετοιμάζει ο Αρχηγός της ΤΑ για την Απελευθέρωση της Λήμνου ; (video)


Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες το ΑΤΑ ετοιμάζει πανηγυρική κάθοδο του ΖΕΥΣ στο νησί της Λήμνου και μάλιστα με διήμερη Παραμονή στο αεροδρόμιο της 130 Σμηναρχίας Μάχης !


Στη 130 Σμηναρχία Μάχης της νήσου Λήμνου υπηρετούν οι πιο σκληροί Χειριστές των F-16 γνωστοί και ώς Τσαμπουκάδες του Αιγαίου ,στην Σμηναρχία υπηρετούν επίσης και τα AS-332 Super Puma!



Αποστολή της Σμηναρχίας είναι η άρτια εκπαίδευση του προσωπικού και η συντήρηση των μέσων ώστε να διατηρεί υψηλό βαθμό ετοιμότητας και μαaaatheoxaropχητικής ικανότητας για ανάληψη και επιτυχή διεξαγωγή αεροπορικών επιχειρήσεων οποτεδήποτε απαιτηθεί …


Εκεί σύμφωνα με πληροφορίες θα κουρνιάσει το Καύχημα της Πολεμικής μας Αεροπορίας το F-16 «ΖΕΥΣ» που θα λάβει μέρος στον Εορτασμό της απελευθέρωσης της Λήμνου στις 8 Οκτωβρίου!

Είναι πιθανό να επιτραπεί και η επίσκεψη του κοινού για να θαυμάσουν από κοντά το F16 «Ζευς», μιας και η παραμονή του θα είναι διήμερη στο νησί.

Ο Αρχηγός της Τακτικής Αεροπορίας Αντιπτέραρχος (Ι) Χρήστος Χριστοδούλου έδωσε εντολή να ετοιμαστεί το διθέσιο F-16 για τους εορτασμούς του νησιού και αυτό σημαίνει πολλά …

Οι Ακρίτες της Λήμνου θα καμαρώσουν το «ΖΕΥΣ» που θα τρελάνει κόσμο και οι γείτονες θα πάρουν τη δόση τους για μια ακόμη φορά ...Αφού ο Πολεμικός Σχηματισμός της 130 ΣΜ θα βγει να προϋπαντήσει τον Αρχηγό και το ΖΕΥΣ!

Άγνωστο αλλά πολύ πιθανό επικεφαλής της Αποστολής να είναι ο Καταγόμενος από το νησί Σμηναγός (Ι) Λουκάς Θεοχαρόπουλος ,που στην Παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου είχε πει Το …«Ενωμένοι, δυνατοί και περήφανοι θα συνεχίσουμε. Χρόνια πολλά Ελλάδα»,

Τώρα θα σίγουρα θα πει και …»Χρόνια Πολλά Λήμνος !»

Ο Θάνατος θα έρθει από ψηλά :Η Νέμεσης των Ελληνικών Όπλων… Τέρμα τα ηχεία !


veteranos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ