}

03 Νοεμβρίου, 2016

Η Ελλάδα χρειάστηκε 15 χρόνια για να καταλάβει ότι η Τουρκία έχει F-35!!!

hqdefault

Και ξαφνικά …σήμανε συναγερμός επειδή *** η Τουρκία αγοράζει λέει F-35!
Είναι απίθανος ο τρόπος με τον οποίο στην Ελλάδα…ανακαλύπτουμε θέματα που είναι γνωστά εδώ και πάρα πολλά χρόνια, προκαλούν πρόβλημα στη χώρα και γι΄ αυτό τα κρύβουμε κάτω από το χαλί! Ώσπου …σκοντάφτουμε πάνω τους και τότε παριστάνουμε τους έκπληκτους!
Σχεδόν 15 χρόνια αναπτύσσεται και κατασκευάζεται το F-35 από ΗΠΑ , Αυστραλία, Καναδάς, Δανία, Ισραήλ, Ιταλία, Ιαπωνία, Ολλανδία, Νορβηγία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ν. Κορέα και την Τουρκία.
Κανένας μα κανένας στην Ελλάδα δεν ασχολήθηκε με τον βέβαιο κίνδυνο που θα προκαλούσε η παρουσία ενός νέου μαχητικού αεροσκάφους των Τούρκων στο Αιγαίο.Κυβερνήσεις έρχονταν κι έφευγαν κι όλες έγραψαν στα παλιά τους τα παπούτσια την πλήρη ανατροπή στρατιωτικής ισχύος στο Αιγαίο,υπέρ των Τουρκων.
Γιατί;
Μετά από το τρελό πάρτυ εξοπλισμών της εποχής Σημίτη,το πολιτικό σύστημα αναζήτησε …τον εξαγνισμό του μέσω του περίφημου διλήμματος “βούτυρο ή κανόνια”.

Με απλά λόγια,αφού φόρτωσαν στη χώρα όπλα χωρίς καμία απολύτως πρόβλεψη για την συντήρησή τους έστω,αφού πληρόωσαμε δισεκατομμύρια για όπλα που δεν χρειαζόμασταν, κυβερνήσεις ,πρωθυπουργοί και υπουργοί άρχισαν το κόλπο του “δεν υπογράφω τίποτα” που να ΄χει σχέση με τις ΕΔ!

Όποιος τολμούσε να θίξει θέματα που είχαν να κάνουν με τον εξοπλισμό της χώρας χαρακτηρίζονταν μάλλον …ύποπτος!

Κανένας απολύτως σχεδιασμός και όλες οι εισηγήσεις και οι αναφορές των στρατιωτικών για τους κινδύνους που έρχονταν πήγαιναν απ΄ ευθείας στο καλάθι των αχρήστων!
Το…όνειρο-φούσκα της διακυβέρνησης Σημίτη για ένταξη της χώρας στην ΟΝΕ είχε γίνει πραγατικότητα,η Τουρκία είχε τα χάλια της κι όλα έδειχναν να πηγαίνουν…πρίμα.
Τίποτα δεν πήγαινε καλά…

Τώρα τα ελληνικά ΜΜΕ …ανακάλυψαν ότι η Τουρκία παίρνει F-35!
***Εδώ κι εβδομάδες έχουμε γράψει ότι ο Καμμένος έχει θέσει το θέμα και στο Μέγαρο Μαξίμου αλλά και στους Αμερικανούς.
Τότε πολλοί ίσως να θεώρησαν υπερβολική την είδηση.

Ήρθε η παραγγελία του Ερντογάν με 24 “μαζεμένα” F-35 να προκαλέσει ταραχή.
Δεν ξέρουμε αν το F-35 θα είναι καλό ή κακό αεροπλάνο. Σίγουρα θα ΄ναι όμως κάτι τελείως νέο και άγνωστο που θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε.

Πως θα το κάνουμε μετά από τόσα χρόνια “εξοπλιστικής νιρβάνας” είναι ένα ερώτημα πολύ δύσκολο να απαντηθεί.
Πρώτα απ΄ όλα όπως έχουμε ξαναγράψει θα πρέπει όλα τα κόμματα να καθήσουν κάτω και να συμφωνήσουν πως και προς τα που προχωράμε για τη θωράκιση της χώρας.
Χρήμα δεν υπάρχει,αλλά δεν υπάρχει και χρόνος!
Ας το καταλάβουν κι ας αφήσουν τις ανοησίες με το ΕΣΡ κι άλλα ασήμαντα για τη χώρα και τους πολιτες θέματα.
Ας ασχοληθούν για μια έστω φορά με τα σοβαρά.


ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ