}

22 Νοεμβρίου, 2014

Εφυγε ένας δικός μας άνθρωπος ένας άνθρωπος που αγαπούσε πραγματικά την πατρίδα.Είχε ζητήσει με την τελευταία ανθρωπιστική βοήθεια από τους Ελληνες της Μόσχας να του στείλουν μία καινούργια Ελληνική σημαία και του την έστειλαν.


#

Εφυγε ένας δικός μας άνθρωπος ο Αθανάσιος Κοσσέ  ένας άνθρωπος που αγαπούσε πραγματικά την πατρίδα.
Εφυγε από τα πυρά των Ναζί του Κίεβου  των φίλων και συνομιλητών του Ελληνα Υπουργού των Εξωτερικών Βενιζέλου..
Είχε ζητήσει με την τελευταία ανθρωπιστική βοήθεια από τους Ελληνες της Μόσχας να του στείλουν μία καινούργια Ελληνική σημαία και του την έστειλαν.
Είναι η σημαία που θα τον σκεπάσει στο τελευταίο του ταξίδι στην αιωνιότητα.

Δείτε περισσότερα από το NEWSIT:

Φωτορεπόρτερ με ρίζες από το Ραζντόλνογι της ανατολικής Ουκρανίας φέρεται να ήταν ο 49χρονος Έλληνας που σκοτώθηκε κατά τη διάρκεια μαχών κοντά στο αεροδρόμιο τουΝτόνετσκ





Το όνομά του σύμφωνα με την εφημερίδα Σύγχρονη Ρωσία είναι Αθανάσιος Κοσσέ.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως σκοτώθηκε στις 18 Νοεμβρίου, στη διάρκεια μαχών ανάμεσα σε ρωσόφιλους αντάρτες και δυνάμεις του Κιέβου.

Γέννημα θρέμμα της περιοχής, κατάγεται από τη μικρή πόλη Ραζντόλνογι. Έφυγε από εκεί πριν από 20 χρόνια και μετακόμισε την Ελλάδα. Εδώ ζουν η γυναίκα και ο γιός του.


Εκείνος έφυγε τον περασμένο Μάιο για να επισκεφτεί τη μητέρα του. Αποφάσισε να μείνει όχι μόνο για να τη βοηθήσει αλλά και για ακόμη έναν άλλο λόγο: εντάχθηκε στις τάξεις της Λαϊκής Δημοκρατίας του Ντόνετσκ, ενώ μάζευε φωτογραφικό υλικό για να κάνει ένα ντοκιμαντέρ με τίτλο «Η λευκή βίβλος του φασισμού στην Ουκρανία». 

Στην ηλεκτρονική έκδοση της Σύγχρονης Ρωσίας υπάρχει και video με συνέντευξη που είχε δώσει ο Κοσσέ στον δημοσιογράφο Δημήτρη Λιάτσο.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO



Πηγή: rbth.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ