}

22 Νοεμβρίου, 2014

Χαμός στη Σερβία από την απαράδεκτη αλβανική πρόκληση στο φιλικό Ελλάδας & Σερβίας - Μεγάλες οι ευθύνες της ΕΠΟ
Αρνητικά αισθήματα στο φίλο σερβικό λαό έχει προκαλέσει η αποκάλυψη ότι τρία τουλάχιστον παιδιά, άγνωστο ποιος και πως τα διάλεξε, σχημάτισαν με τα χέρια τους το σύμβολο της αλβανικής σημαίας κατά τη διάκρεια του φιλικού αγώνα Ελλάδας – Σερβίας στα Χανιά.
Αν και τα σερβικά ΜΜΕ είναι προσεκτικά στο να μην κατηγορήσουν την Ελλάδα για προσπάθεια εκ νέου πυροδότησης της πρόσφατης Σερβο-αλβανικής κόντρας από τα αλυτρωτικά σχέδια του αλβανικού εθνικισμού, εντούτοις οι ευθύνες της ΕΠΟ και της πολιτείας είναι μεγάλες.
Στη φωτογραφία την οποία αποκάλυψε το portal Mondo φαίνεται λενα από τα παιδιά το οποίο στέκεται μπροστά από τον αρχηγό της Σερβικής ομάδας Branislav Ivanovic να σχηματίζει με τα χέρια του τον αλβανικό αετό την ώρα ανάκρουσης του σερβικού εθνικού ύμνου.
Μάλιστα όπως αναφέρει το inSerbia οι ελληνικές αρχές είχαν κινητοποιήσει μεγάλο μέρος των δυνάμεων ασφαλείας εξαιτίας του γεγονότος ότι περίπου 100.000 Αλβανοί ζουν στην Κρήτη!
Ποιος γνωρίζει ότι 100.000 Αλβανοί ζουν στην Κρήτη αφενός καθώς κανένα τέτοιο νούμερο δεν έχει δει το φως της δημοσιότητας και αφετέρου ποιοι διάλεξαν τα παιδιά αυτά και ποιοι τους έδωσαν εντολές για να προσβάλλουν με αυτόν τον τρόπο τη Σερβία και μάλιστα επί ελληνικού εδάφους.
utakmica-provokacija-srbija-grcka-foto-printskrin-1416491711-591935
utakmica-provokacija-srbija-grcka-foto-printskrin-1416489908-591919


Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ